Lifestyle

(VIDEO) VEČERAS JE RUŽIČASTI MESEC: Uradite OVO da biste prizvali LJUBAV i OBILJE u svoj život!

Objavljeno: 11.04.2017 | 20:22Izvor: medio.rs

Stari indijanci su imali poseban naziv za svaki pun mesec u godini, prema prirodnim ciklusima. Ružičasti Mesec, ili Pink Mesec ne naziva se tako zbog same boje Meseca na nebu, već zbog mahovine sa ružičastim cvetovima koja se u ovom periodu pojavljuje na tlu i najavljuje vreme za setvu.

Međutim, osim setve nadzemnih i podzemnih useva, ovo je period u kome se istovremeno vrši i duhovna setva – sejanje semena dobrote, ljubavi i dobrih namera, kako bi ostatak godine i na duhovnom planu bio rodan kao i na agrarnom.

Ove godine, Ružičasti Mesec pada tačno na današnji datum – 11. April 2017. Period od aprilskog punog Meseca do Novog Meseca je najbolje vreme za uklanjanje korova, košenje trave, seču drvene građe i sadnju biljaka.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

I kao što je sada najbolji trenutak za setvu useva, tako je i pravi momenat za učvršćivanje prijateljstava, jačanje ljubavi i razmevanja među ljudima, sejanje semena sloge i dobrote kako bismo u njihovim plodovima uživalii ostatak godine.

 

Zbog svega ovoga, od danas budite naročito pažljivi prema dragim i voljenim osobama, ali i svim ostalim ljudima, pokažite svojim primerom kako se može živeti i raditi predano, iskreno i sa ljubavlju. Započnite ovaj dan lepim željama, uđite u njega čistog srca, oslobođenog zavisti, mržnje i loših namera. Počupajte sopstveni duhovni korov.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Večeras, kada se Ružičasti Mesec u punom sjaju pojavi na nebu, priredite nešto lepo sebi i najmilijima. Neka to bude vreme zajedništva, mira, uživanja i nežnosti. Posadite večeras seme dobrote kako bi vam srce cele godine bilo ispunjeno ljubavlju i srećom. Sile prirode su uz vas i večeras pomažu svakome ko zemlju obremeni dobrim semenom, a svoje srce dobrim željama.

 

 

 

(besnopile)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u