Lifestyle

Stvari koje žene rade, a koje muškarcima apsolutno nisu jasne

Objavljeno: 23.07.2014 | 20:13Izvor: Blic

Dokaz da se muški i ženski mozak razlikuju, jeste i lista stvari koje žene rade, a koje su muškarcima potpuno nejasne. Prenosimo vam šta su muškarci navodili kao najveće enigme.

FOTOGRAFISANJE U ČUDNIM POZAMA

Ruka na kuku, koleno izbačeno napred, zadnjica izbačena nazad, ili jedna noga odignuta od zemlje, bez ikakvog razloga, lakat savijene ruke u prvom planu....Pa, zar ne možete normalno da stanete i slikate se?

DOZVOLJAVATE DA VAM MLADA ŠEFUJE

Zašto dozvoljavate da vas mlada, pa čak i ako vam je najbolja drugarica, tretira kao da ste poslednje smeće? Prvo vas obuče u neke grozne haljine (i još vi morate da platite za njih), viče na vas jer je ona u panici (donesi mi ovo, dodaj mi ono...)

 GLEDANJE SAPUNICA

Stvarno nam nije jasno da možete takve serije ozbiljno da shvatate. Pa i same priznajete da je to đubre. Ubiste se od nerviranja i plakanja zbog glavne junakinje, a znate unapred da će da se uda za svog voljenog, i da je, zapravo, bogata naslednica.

MUDRI CITATI

Ima žena koje vole citate književnika, filozofa i ostalih mudraca, i stavljaju ih na istaknuta mesta, pa čak i na zidove. Zašto vam je potrebno da gledate u te rečenice? Mislite da ćete biti pametnije?

VIŠE PRIVEZAKA NEGO KLJUČEVA

U čemu leži potreba da na privezak za jedan ili dva ključa zakačite još tri priveska? Prava misterija.

PRIDEV “SLADAK”

Dobro, de, prihvatili smo da je Bred Pit “sladak”, ali, kako može da budu slatki haljina, cipele, FILM.....?

 KAKO IZDRŽAVATE PRIPITE NA TOLIKIM ŠTIKLAMA

Ne, stvarno. Kao prvo, nije nam jasno kako uopšte hodate na tim štulama, a pogotovu kako se održavate u njima kad malo popijete u kafiću ili na zabavi?

KUPATILO VAM JE UVEK U HAOSU

Nisu nam jasne devojke kod kojih je kuća savršeno čista, a kad uđeš u kupatilo - kao da je bomba pala. Kreme, šamponi, losioni i ko zna šta sve ne na sve strane.

SOLARIJUM

Sunce je besplatno, a vi idete u solarijum i dajete pare za to? Neki tvrde da to i nije baš zdravo, ali, pre svega - šta, dođavola, radite kad legnete u onu kutiju?

ŽENSKE TAŠNE

Ne znamo šta u njima držite, zašto su tako skupe, niti zašto ih tako često menjate. I, kako, uopšte, možete da se snađete u njima?

PLAŠITE SE DA UBIJETE OBIČNOG PAUKA

U stanju ste da nas budite usred noći kako bismo ubili pauka na zidu. Pa neće vas pojesti. Dovoljno je da udarite smotuljkom od novina, i to je to.

DEVOJAČKA PIĆA

Zašto i ono što pijete mora da bude nakićeno, okićeno, šareno, da vam se slaže sa bojom haljine...

ZAŠTO IZLAZITE SA MAMLAZIMA

Voli da popije, ništa ne radi, priča kao pećinski čovek, neotesan je, i vi izlazite s njim, a oko vas gomila finih, kulturnih mladića, koji su za vas “šonje”. U čemu je poenta?

RAZGLEDANJE IZLOGA

Zašto volite da razgledate izloge i onda kada ste bez novca? Zašto mučite sebe? I pri tome to može da traje satima.

UOPŠTE NE RAZUMETE “VELIKOG LEBOVSKOG"

Šta vam tu nije jasno? On ide u kuglanu, pije koktele “white Russians” u bademantilu - pa kako vam nije fantastičan?

ZAŠTO SE ŽENE TOLIKO NE PODNOSE?

Zašto se žene toliko mrze i ogovaraju među sobom? Da vas nije sramota, vi biste se tukle više nego muškarci. Bilo bi: pridrži mi minđuše, idem da joj opalim šamarčinu, toliko me nervira.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u