Lifestyle

Šta mesec rođenja otkriva o vama?

Objavljeno: 17.12.2014 | 15:50Izvor: Novosti

Mesec rođenja ne određuje samo horoskopski znak, već utiče i na zdravlje i sklonost ka određenim profesijama

Mesec rođenja ne određuje samo horoskopski znak, već utiče i na zdravlje i sklonost ka određenim profesijama, pokazuje statistika.

Decembarske bebe ređe obolevaju od astme i velika je šansa da postanu zubari. Januarske bebe u proseku imaju najmlađe majke, ali sklonije su epilepsiji i Alchajmerovoj bolesti u poznim godinama. Februar je "rezervisan" za umetnike, mart za muzičare i pilote, dok su aprilske bebe sklonije poremećajima u ishrani i alkoholizmu. Najbolje zdravlje imaju rođeni u maju, ali su psihički nestabilniji, pa češće od drugih dižu ruku na sebe. Osobe rođene u junu imaju najviše šansi da postanu šefovi, ali i da dobiju dijabetes i multiplesklerozu.

Izraelska studija u kojoj je učestvovalo čak 300.000 ispitanika, pokazala je da su letnje bebe sklonije problemima sa očima. Ako vam škola nije dobro išla, a rođeni ste u avgustu, okrivite mesec rođenja jer statistika pokazuje da te osobe u proseku imaju najniže obrazovanje. Septembarske bebe češće od drugih nose epitet "intelektualac". Najdugovečniji ljudi se rađaju u oktobru, novembarske bebe su tokom života najsklonije pesimizmu i agresivnosti, ali su i fatalni u zavođenju.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u