Lifestyle

SLAVNA PLESAČICA POSTAVILA SELFI 8 DANA POSLE POROĐAJA: Poslala poruku koju mora da čuje SVAKA ŽENA

Objavljeno: 05.04.2017 | 12:19Izvor: Kurir

Posle porođaja telo žene se promeni i treba vremena da se sve vrati na svoje mesto. Ne treba žuriti i padati u očaj ako i posle nekoliko nedelja i meseci niste uspele da vratite kilažu kakava je bila pre trudnoće.

Mnoge poznate mame odlučile su da se suprotstave svima koji smatraju da žena može i treba skoro odmah da vrati svoj izgled kao pre nego porođaja.

Tako je plesačica Petra Mergatrojd na Instagram postavila svoju sliku koja je nastala osam dana nakon porođaja.

"Ovo je stvaran život. Ova slika nastala je osam dana pošto sam se porodila. Iz bolnice sam izašla izgledajući kao da sam u petom mesecu trudnoće. Mnogi misle da se stomak odmah nakon porođaja vraća na svoje mesto, ali to, makar za većinu žena nike slučaj. Žensko telo je neverovatno otporno, ali potrebno je vreme da zaceli. Sada je vreme za strpljenje i naporan rad. I šaljem mnogo ljubavi svim mamama!", poručila je plesačica.

FotoPrintscreen/InstagramFotoPrintscreen/Instagram

I glumica En Hatavej se oglasila posle porođaja i poručila mamama da ne treba da se stide svog "debelog" tela.

"Nema razloga za stid zato što ste se ugojile za vreme trudnoće (ili uopšte). Nema razloga za stid ni ako vam treba duže vremena nego što ste mislile da se vratite u formu (ako uopšte želite da se vratite u formu). Nema razloga za stid ni ako same od svojih farmerki pravite šorts za leto jer u prošlogodišnji ne možete da uđete. Tela se menjaju, rastu i smanjuju se. Sve je to ljubav", poručila je glumica.

FotoPrintscreen/InstagramFotoPrintscreen/Instagram

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u