Lifestyle

Sačuvajte svoju lepotu i tokom zime, a evo i kako!

Objavljeno: 23.11.2014 | 10:03Izvor: Telegraf.rs

Zima je na pragu, a sigurni smo da debeo minus, sneg, vetar i nedostatak sunca sigurno nisu prijatelji vaše kože. Zato je važno preduzeti mere i zaštiti svoje lice, telo, kosu i ruke.

Zima zna da bude veoma oštra prema ženskoj lepoti. Niske temperature i vetar isušuju kožu, iritiraju je, a kape i šalovi frizuru čine čupavom i beživotnom.

Da biste sprečili sve te negative posledice i sačuvali zdrav ten i lepu kosu, otkrivamo vam kojih to pet beauty proizvoda morate da imate u svom kupatilu.

Hidratantna krema

Kvalitetna krema za lice sprečiće isušivanje kože, ali i pojavu prvih bora. Redovno nanošenje hidratantne kreme sprečiće perutanje kože i osećaj zatezanja.

Krema za ruke

Mnoge žene najmanje pažnje posvećuju nezi jednog od najizloženijih delova svog tela. Ruke najpre odaju godine i baš zato bi redovno trebalo da ih mažete. Kremu uvek nosite sa sobom i redovno je koristite.

Maska za kosu

Da vam kosa zimi ne bi postala razbarušena i izgubila svoj sjaj, obavezno nabavite hranljivu masku koju ćete redovno koristiti. Ostavite je da deluje desetak minuta, a nakon toga isperite.

Balzam za usne

Ispucale usne čest su problem zimi. Kako biste sprečili isušivanje kože usana redovno nanosite svoj omiljeni balzam ili vazelin.

Zaštitni faktor

Zaštita od štetnih sunčevih zraka neophodna vam je i zimi, posebno na planini. Pre svakog izlaska iz kuće po danu, obavezno nanesite kremu sa faktorom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u