Lifestyle

OVO SU NAJLEPŠE SMS PORUKE ZA DAN ZALJUBLJENIH: Gde si moje medeno, bez tebe mi je ledeno...

Objavljeno: 13.02.2016 | 11:54Izvor: Kurir

Dan zaljubljenih ili Valentinovo praznik je koji se proslavlja 14. februara svake godine, a posredno ili neposredno ga obeležava veliki broj ljudi širom sveta.

Dajemo vam najlepše poruke koje možete poslati svojoj drugoj polovin. Nekoliko rečenica nekad mnogo znači, više od skupog poklona.

"Gde si moje medeno, bez tebe mi je je ledeno, čuvam poljubac za tebe, hoću te kraj sebe. Imam te nešto pitati kratko, jede mi se nešto slatko".

"Kad bi zrno peska bilo merilo za ljubav, sve pustinje sveta ne bi bile dovoljne da ti kažem koliko te volim. Srećan ti Dan zaljubljenih, ljubavi!"

Foto ShutterstockFoto Shutterstock

"Ti na jednom, a ja na drugom kraju, kao anđeli u nebeskom raju. Anđeli se sastaju sa Bogom, a nadam se da ću se i ja sastati sa tobom..."

"Pogledaj na sat i sve će ti biti jasno, niko nikome ne šalje poruke ovako kasno. To rade samo oni kojima je stalo, a zašto ja to radim razmisli bar malo...

"Kad se sretnu oči naše, spustiću pogled dole, neka ti bude jasno da te moje oči vole, teram te od sebe, sa sobom se borim, želim da te mrzim a prokleto te volim..."

Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove I snivaj mene noći ove.

Ako ti trebam pošalji neki broj: 1 za ljubav, 2 kao prijatelj, 3 da ti pričam, 4 da te slušam, 5 radi romantike, 6 da te poljubim, 7 radi seksa, 8 za ceo život, 9 Čukalj da ti dođem, 0 da te volim.

Od tvog dodira sunce se skriva, od tvog osmeha vatra se gasi, od tvog pogleda rana se pretvara u najlepši san i šta još da ti pričam kad mi nedostaješ svaki dan...

"Ti si još tu na usnama što gore, ti si tu gde je srce moje, ti si tu, tečeš mi kroz vene, ti si u mom srcu iako nisi pored mene!"


"Kad voliš nekog moraš i da patiš, kad izgubiš ljubav želiš da je vratiš, zato čuvaj ono što svim srcem voliš i da ode nemoj da dozvoliš".

"Lezi i zamisli ruke moje kako klize niz telo tvoje. Strastvene poljupce tvoje od kojih drhti telo moje, krevet vruć sve do zore, to je lek za nas dvoje!"

"Iz “Zavoda za Zaljubljenje” Vas obaveštavaju, da u ovom trenutku, nekome neizmerno nedostajete. Zato Vas molimo da uzvratite poruku na ovaj broj. Hvala."

"Važno je, možda, i to da znamo: čovek je željan tek ako želi i ako sebe celog damo, tek onda možemo biti celi. Saznaćemo tek ako kažemo reči iskrene, istovetne i samo onda kad mi tražimo moći će neko i nas da sretne".

"Sinoć sam dobio poruku od neba. Bogovi su se žalili da im je pobegao najlepši anđeo. Ne brini, nisam te odao!"

"Ako te plašim – zovi 192, ako te palim – zovi 193, ako te povredim – zovi 194, ako me želis, samo me nazovi!"

"Ti si moja ljubav, java i san, hoću da te volim najlepše što znam, hoću da gledam tvoje oči i vidim osmeh tvoj, voleću te ljubavi ceo život svoj!!!"

"Večeras je jedna osoba sama i društvo joj pravi nebeska tama, večeras zvezda sja samo za nju, večeras je tužna jer ti nisi tu! Volim te!"

"Šta da ti šapnem, šta da ti pišem kad te volim koliko dišem! Kredit trošim, ruke morim: kratko i jasno ja te volim!!!"

"Znam tvoje ime, znam tvoje prezime, znam gde živiš, znam miris tvoje kose, samo ne znam ukus tvojih usana. Daj, pomozi nije fer da padnem na jednom pitanju..."

"Kad god ti se čini da sam daleko, kad god pomisliš da više ne mislim na tebe i da mi ništa ne značiš, ti pročitaj ovo: nasmej se i shvati koliko grešiš! Srećan dan zaljubljenih!"

"Čitaj sada ovo polako, niko kao ja te ne voli ovoliko jako, i da te još više želim to ti sada pišem, ja bez tebe više ne mogu da dišem!"

Foto ProfimedijaFoto Profimedija

"Krv u meni vri dok me gledaš ti. Tvoj osmeh blag tako mi je drag, daj mi okom znak, hajdemo u mrak – da ti priznam sve, nemoj reći ne, jer ja želim te!"

"Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve što ljudima treba, ljubav je potok što teče iz raja, a poljubac je putić što dva srca spaja. Srećan dan zaljubljenih!"

"Poleteli anđeli poput ptica dotakli predivan osmeh tvoga lica nek ponesu poruku na krilima belim da sretan dan zaljubljenih od srca ti želim!"

Opušteno


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u