Lifestyle

Nedeljni horoskop za period od 21. do 27. decembra

Objavljeno: 21.12.2014 | 20:58Izvor: Novosti

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Na poslu dominirate, pa su mogući sukobi sa saradnicima koji misle drugačije. Ipak, kada je o poslu reč, za sada sve držite pod kontrolom. Ukoliko želite da gradite budućnost, bićete primorani preko nečega da pređete, ali i da obavite korenite promene na nivou ličnosti, koje mogu biti bolne.

Ljubav - Sa partnerom su odnosi prilično zategnuti, ali baš takva situacija vezu čini zanimljivom. Partner vam se divi, a vama je potrebna nežnost. Slobodne predstavnike znaka očekuju peripetije vezane za osobu s posla, koja naizgled deluje savršeno.

Zdravlje - Ovih dana mogući su problemi sa sinusima.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Posao koji obavljate ima veze sa inostranstvom, a ukoliko nema uskoro ćete uspostaviti direktne kontakte sa inostranstvom. Posrednik u tom poslu biće osoba s kojom ste nekada dobro sarađivali. U ovom periodu najviše vremene posvetićete novim projektima, proširivanju posla i osmišljavanju novog pristupa u rešavanje starih problema.

Ljubav - Jedna Vodolija s posla je opčinjena vama. Prihvatite flert, jer se ona plaši da prva napravi korak, odnosno strahuje davam priše. Bikovi koji su u braku početkom perioda doći će u konflikt sa partnerom.

Zdravlje - Nervoza i manji problemi sa hormonima.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Period je izuzetno povoljan za poslove koji imaju veze sa kompjuterima, komunikacijama i inostranstvom. Sredinom perioda očekuje vas nekoliko poslovnih ponuda posredstvom partnera, prijatelja ili rođaka. Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi duhovnog buđenja, što može nepovoljno da utiče na posao.

Ljubav - Kao partner najviše vam odgovara Strelac, samo on može da vas izbaci iz ravnoteže, ali u pozitivnom smislu. Sa Ribom bi veza bila kratka ali slatka, pa birajte. Međutim, imajte na umu da period koji nastupa nije povoljan za emotivne životne odluke.

Zdravlje - Manji problemi sa sluhom ili želucem.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Pokušajte da budete maksimalno strljivi jer su tokom ovog perioda mogući sukobi sa autoritetima i burne reakcije. Ukoliko nemate stalno zaposlenje, a dosadili su vam konflikti sa nadređenima, možda je rešenje u privatnom poslu.

Ljubav - Činite izuzetne napore na emotivnom planu. Jedan Ovan nudi vam mnogo nežnosti i seksualne energije. Krajem perioda zauzete Rakove očekuju ozbiljni konflikti sa partnerom, pa će veza biti pod znakom pitanja. Što se više trudite da rešite problem situacija je sve komplikovanija.

Zdravlje - Stalno negde jurite, pa je poželjno da usporite tempo. U suprotnom, zbog nepažnje, moguće su povrede.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - O poslu uopšte ne razmišljate. Više razmišljate o novogodišnjim praznicima, slavljima i druženju sa prijateljima. Osećate da su glavni problemi iza vas, opijeni ste srećom i radosno žurite u susret nastupajućoj godini. Ipak, zapitajte se da li ste možda previše opušteni, jer situacija može lako da se otrgne kontroli. Budite veoma oprezni kakve poslovne dogovore sklapate i šta potpisujete.

Ljubav - Bez hleba, vode i vazduha nekako možete da izdržite, ali bez ljubavi nikako. Tokom celog perioda očekuje vas mnogo strasti, nove ljubavvne veze, ali i obnavljanje starih.

Zdravlje - Više se utopljavajte, jer su moguće prehlade.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Prikupljate energiju za nove projekte, kojih će u ovom periodu biti mnogo. Ipak, bilo bi poželjno makar nekoliko dana da se opustite i predahnete, sa što manje buke i nepredviđenih događaja. Ali, potrudite se da odmor zaista traje kratko i pazite da se ne prepustite letargiji.

Ljubav - Partner vam je sasvim dovoljan. Drugi vam samo smetaju i ne dozvoljavaju da iskažete sopstvene emocije. Ukoliko voljenu osobu uspete da odvojite od ostalih i maksimalno se posvetite vezi, bićete još srećniji.

Zdravlje - Problemi sa zadržavanjem tečnosti u organizmu, zbog čega ćete imati osećaj težine i nadutosti.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Ovih dana o poslu Vage najmanje razmišljaju. Međutim, umetnički orijentisani pripadnici znaka ne gube vreme, detaljno su isplanirali svaki dan, ali pripremite se za gomilu neočekivanih prepreka.

Ljubav - Ljuti ste na voljenu osobu, jer ne ispunjava vaše kriterijume. Razmišljate o novoj vezi, a u pitanju je jedan Blizanac. Vage koje su u braku biće zaokupljene razmišljanjem o partneru i o tome koliko su ispunjena njihova očekivanja.

Zdravlje - Psihička ravnoteža je blago uzdrmana, pa bi bilo dobro da iz okruženja eliminišete sve što loše utiče na vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Ukoliko se na poslu budete emotivno trošili na osobe koje to ne zaslužuju, naškodićete sami sebi. Pokušajte da odvojite poslovni i privatni život, ali i da ne preuveličavate svaki događaj. U narednu godinu ulazite puni emocija, dobrog raspoloženja i radosti.

Ljubav - Mnogi pripadnici znaka su na početku nove emotivne veze. Škorpijama je nežnost neophodnija nego ikad, nažalost, verovatno će izabrati pogrešnu osobu, koja neće biti u stanju da ispuni njihova očekivanja.

Zdravlje - Ukoliko prepolovite cigarete, kafu i žestoka pića, bolje ćete se osećati.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Na poslu vas očekuju lepi događaji, verovatno unapređenje ili finansijski dobitak. Ceo period biće u znaku inovacija, pronalazaka i ekspanzije, ali vi kao da toga niste svesni. Saživeli ste se sa stanjem koje je problematično, pa vam sreća dođe kao stres.

Ljubav - Sa partnerom delite intimu, ali i nervozu. Samo on može da podnese vašu komplikovanu narav. Ne flertujte sa prijateljima, jer naivna igra lako može da preraste u skandal. Muški pripadnici znaka jako su zainteresovani za jednu Lavicu.

Zdravlje - Problemi sa srcem posledica su zaljubljenosti, ali i preteranog nerviranja zbog sitnica.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Dok biznismeni u glavi obrću pare, ostali pripadnici znaka razmišljaju o tome kako da prežive. Srećom, uspeli ste da steknete nova saznanja i da dostignete duhovni mir koji vam pomaže da lakše savladavate nedaće koje nameće okolina.

Ljubav - Ukoliko vezu sa voljenom osobom želite da poboljšate i učinite što zanimljivijom, najbolje bi bilo da odete na zajedničko putovanje. Najviše vas privlače Strelac i Blizanac, ali pod uslovom da nisu već zauzeti.

Zdravlje - Manji bolovi u kukovima, problemi sa jetrom i reumom. Kod ženskih pripadnika znaka mogući su problemi sa endokrinim sistemom.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Pripadnici znaka koji su na odmoru ili u penziji uživaju u porodičnom ambijentu. Vodolije koje se bave privatnim poslom muku muče sa većim rashodima od prihoda. Ostali pripadnici znaka ne bi trebalo da se žale na finansijsku situaciju jer imaju taman onoliko koliko im je potrebno.

Ljubav - Sa Ribama, Rakovima i Strelcima biće ludo i nezaboravno, dok o Jarcu možete samo da maštate. On je trenutno negde daleko, teško ga je privući, mada ne i nemoguće, samo je pitanje da li se isplati toliki trud.

Zdravlje - Ukoliko smanjite hranu obogaćenu belim otrovima, rešićete mnoge zdravstvene probleme.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Više planirate nego što radite, a na poslu samo pričate i delite savete. Sa pretpostavljenima budite jako oprezni i sve svoje ideje i predloge stavite na papir. Imate pregršt ideja, ali ne i dovoljno strpljenja i energije da ih ostvarite. Vreme slavlja vam jako odgovara, jer obožavate druženja.

Ljubav - Veza u kojoj se trenutno nalazite prilično je površna i nimalo ne ispunjava vaša očekivanja i snove. Osećate potrebu da partner učini nešto fatalno kako bi vam dokazao ljubav.

Zdravlje - Mogući su problemi sa bubrezima, odnosno peskom i kamenjem. Uzimajte što više tečnosti i pojačajte imunitet, jer su moguće prehlade i razne virusne infekcije.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u