Lifestyle

MAČKE MOGU DA VIDE ZLE DUHOVE: A evo kako se tada ponašaju!

Objavljeno: 12.03.2017 | 22:59Izvor: Kurir

Mačke su poznate kao isterivači zlih duhova iz domova. Kada se mačka mota nekome oko nogu, tada s njim deli svoju pozitivnu energiju, zapravo je prenosi na njega, prema narodnom verovanju.

Zato nije pametno odgurivati je od sebe u strahu od dlaka, jer za mačke kažu da su čarobne životinje.
Na primer, strahujete li od uroka ili se bojite da vam neko želi zlo, tada dodirujte svoju mačku s obe ruke, mazite joj levu šapu pa nastavite do repa.

Mačke imaju pozitivnu auru i zato ih je dobro imati. Osim što će od zla i negativne energije čuvati kuću, čuvaće i sve ukućane. One su poznate kao isterivači zlih duhova iz domova. Ako vidite mačku da dugo sedi u jednom delu prostorije i gleda u nešto, to može biti pokazatelj prisustva zlih duhova. U takvim situacijama je preporuka zapaliti sasušeni pelin i zadimiti kuću.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Zanimljivo je da ove životinje u kući i oko nje najviše borave na mestima gde je najviše negativne energije. U Rusiji imaju ritual da pre useljenja u novi dom, u njega najpre puste mačku. Ona tada eliminiše negativnu energiju starih vlasnika i unosi pozitivnu, jer mačke žive u visokim energetskim zonama.

Jačina moći zavisi od toga kojoj vrsti pripada, pa se tako veruje da mačke persijske, sfinga, reks i mančkins rase imaju duplo više magičnih i isceliteljskih sposobnosti u odnosu na druge.

Foto: Profimedia

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u