Lifestyle

La Panthère: Novi ženski miris

Objavljeno: 26.02.2015 | 11:02Izvor: medio.rs

La Panthère je novi ženski miris kuće Cartier koji se pojavio u martu 2014. godine, inspirisan nasleđem kuće: panterom kao simbolom brenda i parfemom Panthère iz 1986.

La Panthère je takođe bio nadimak Cartierove muze Jeanne Toussaint. Novi parfem predstavlja simbol slobode. Namenjen je ženi koja je nezavisna, graciozna i buntovna.

Parfem je senzualan i odvažan cvetni - chypre. Kreira ga parfimerka Mathilde Laurent od centralnih nota gardenije i animalističkog mošusa. U vrhu kompozicije nalazi se zelenkasto - voćna mešavina u formi molekule styrallyl acetate koja sadrži nijanse rabarbare, jagode, sušenog voća, jabuke i kajsije. Srce je svo od gardenije koja je odabrana da bi se izbegao preterani orijentalni karakter kompozicije, a ujedno i kao ne tako česta pojava među modernim parfemima. Ketone mošus i hrastova mahovine daju kompoziciji nepobitni chypre karakter.

Na jednostavnoj luksuznoj bočici zlatnih nijansi nazire se lice pantere, koje daje celom dizajnu poseban potpis i karakter. Lice kampanje je manekenka Erin Wasson, poznata po svojim „mačkastim“ crtama lica i boho stilu.

La Panthère parfeme možete poručiti na Online parfimeriji.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u