Lifestyle

Kako treba da izgleda najzgodniji muškarac na svetu?

Objavljeno: 23.09.2014 | 14:59Izvor: B92

Proseda kosa Džordža Klunija, brada Dejvida Bekama… Ukoliko uzmemo “najbolje od najboljih”, da li ćemo zaista dobiti najzgodnijeg muškardca na svetu? I kako bi on izgledao?

Jedan ima nestašne uvojke Harija Stajlsa i prodorno plave oči Zeka Efrona. Drugi pak ima poneku sedu kao Džordž Kluni i oštru bradu poput Dejvida Bekama. Prvi je u svojim dvadesetim godinama, drugi lagano gazi u srednje doba... O čemu je ovde reč? 

Transplantacioni estetski centar Kraun klinika iz Mančestera anketirao je više od hiljadu svojih klijenata ne bi li na osnovu njihovog izbora napravio foto-robote muškaraca koji bi trebalo da važe za najzgodnije na planeti, prenosi Dejli telegraf

Kada je u pitanju muškarac mlađi od trideset godina, trebalo bi da uz kosu pomenutog Harija Stajlsa i oči Zeka Efrona ima i vilicu Rajana Goslinga kao i nos Džejmija Dornana

Oni stariji od trideset godina uz Klunijevu kosu i Bekamovu bradu izgledaće znatno zanosnije ukoliko imaju oči kao Bredli Kuper, nos poput Breda Pita i vilicu Dejvida Gandija

Anketa je takođe pokazala da starijim muškarcima bolje stoji gušća brada nego mlađim, dok su u oba slučaja oči plave boje najpoželjnije. 

Hirurg Asim Šamalak iz Kraun klinike kazao je da su Dejvid Bekam i Džordž Kluni najčešći uzori njegovim pacijentima, koji se uglavnom odučuju za transplantaciju kose i brade. 

“Da li ste ikada videli da Bekam ili Kluni imaju lošu frizuru. Kakva god da im je kosa i kakav god stil da nose, izgledaju odlično”, objašnjava Šamalak, dodajući da isto pravilo važi i za bradu. 

On takođe dodaje i da seda kose već duže vreme ne umanjuje seksipil kod muškaraca, što je pokazalo i ovo istraživanje. 

Kraun klinika u Velikoj Britaniji važi za jedan od najpoznatijih centara za transplantaciju kose, a njihovi klijenti su bili Robi Vilijams i Vejn Runi koji su javno hvalili rad dr Šamalaka. 

Kako bi trebalo da izgledaju najzgodniji muškarci na svetu možete da pogledate OVDE.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u