Lifestyle

Imate velike grudi? Mora da ste trošadžija!

Objavljeno: 22.11.2014 | 21:56Izvor: Telegraf.rs

Verovali ili ne, veličina korpe vašeg brushaltera prodavcima otkriva vaše kupovne navike. Što je cifra veća, rastu i šanse da ćete biti kupoholičarka, posebno kad je donji veš u pitanju.

Kolika god da vam je plata, to ne mora ništa da govori o tome koliko ćete para da potrošite šetkajući se po nekom tržnom centru. Sve zavisi od toga kolike su vam grudi!

Istraživanje koje je sproveo kineski šoping-portal Alibaba donelo je veoma iznenađujuće rezultate. Ispostavilo se da su dame s pozamašnijim poprsjem sklonije da preko neta naručuju luksuzne stvari, a naročito glamurozan donji veš.

Od svih žena koje nose C korpu 17 odsto je spremno da na web-u potroši baš mnogo novca. Što se tiče onih s D grudnjacima, 24 odsto su trošadžije, a kad su u pitanju zaista obdarene E-dame, čak 33 odsto njih uopšte ne haje koliko nešto košta, već su prave kupoholičarke, koje samo naručuju.

Ilustracija: Telegraf

Ilustracija: Telegraf

U odnosu na njih, pripadnice nežnijeg pola koje nose A ili B bruseve prave su štediše i među njima ima manje od sedam odsto onih koje su spremne da novac troše na naručivanje kojekakvih gluposti.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u