Lifestyle

Fatalne astro veze: Škorpija i Bik, Blizanac i Strelac…

Objavljeno: 01.09.2014 | 18:27Izvor: medio.rs

Astrologija potvrđuje da se suprotnosti privlače, a te veze ističe jaka hemija, kao i sukob karaktera. Otkrijte koji su znakovi suprotni te često proizvode izazovne odnose…

Ovan i Vaga 

Već pri prvom susretu ovo dvoje mogu osetiti jaku iskru. Hemiju će pojačavati sirova energija i seksualnost Ovna, kao i suptilan šarm i prefinjenost Vage. Odnos će predstavljati izazov kom je teško odoleti, ali problemi se javljaju jer "pristojno ponašanje" i "život po pravilima" živciraju Ovna, dok će Vaga očajavati kako bi ga "civilizovala". Da bi veza uspela, potrebni su zajednički projekti ili aktivnosti, jer će ih tamo njihove ličnosti koje se dopunjuju podsetiti da bi mogli funkcionisati. 

Bik i Škorpija 

Ovo je vrlo vruća kombinacija od samog početka. Čim se senzualni i opušteni Bik otvori pred Škorpijom i uvidi njegovu strast za životom, dolazi do velike seksualne želje. Spoje li se, ne mogu se jedno drugog zasititi, ali sukobi postaju neizbežni. Biku će dosaditi da prati tempo Škorpije, dok Škorpija smatra da je Bik previše opušten i pasivan. Stvari se mogu popraviti ako svoju strast iznesete iz spavaće sobe i usmerite u zajednička druženja s prijateljima. 

Blizanac i Strelac 

Njihova privlačnost nije samo fizička, već se privlače i na mentalnom nivou. Znatiželjan Blizanac i filozofski nastrojeni Strelac lako se fasciniraju, te su u stanju da provode sate u međusobnim razgovorima i duhovitom provociranju. Ipak, problemi nastaju čim Blizancima počne da ide na živce stav Strelca da sve "najbolje zna", dok će Strelcu smetati što Blizanac površno čavrlja i voli da tračari. Ponovo ih spajaju međusobne pustolovine - izleti u prirodu, putovanja...

Rak i Jarac 

Nakon što osećajan Rak koji je usmeren na osećaj sigurnosti upozna snažnog i dominantnog Jarca, stvara se klasična privlačna veza. Ipak, taj privlačan odnos može brzo izgubiti svoju čar jer Rak oseća da ga Jarac ignoriše, dok će Jarcu smetati nesamostalnost i osetljivost Raka. Kako bi veza opstala, oni bi trebalo da se prisete da nisu samo partneri, već i ljubavnici. Pobuđivanjem erotskog elana ta će kombinacija ponovo imati smisla. 

Lav i Vodolija 

Privlačnost gotovo eksplodira čim kralj svog svemira - Lav, upozna jedinstvenu Vodoliju koja se ne klanja nijednom autoritetu. Ta buntovnost fascinira Lava, dok se Vodolija divi njegovoj sposobnosti da osvoji sve ljude oko sebe harizmom. Ipak, Vodoliju počinje da nervira potreba Lava za pažnjom, dok Lava nervira što se Vodolija protivi društvenim konvencijama. Veza će opstati ako će oboje biti zainteresovani za strastvena pomirenja u krevetu te povremeno zajedničko povlačenje od društva. 

Devica i Ribe 

Praktične Device koje vole da sve u životu ima svoju red i raspored te Ribe koje plivaju kroz život tako da se odupiru groznoj rutini, čine nadasve zanimljiv i prilično fatalan spoj. Njihov ljubavni odnos obe strane doživljaju kao mogućnost promene svog života – Devica tako da pomogne Ribama u organizaciji, a Ribe njima da pokažu kako da se opuste. S vremenom Devica zamera nepouzdanost partnera, a Ribe tendenciju Devica da kontrolišu sve i kritikuju. Odnos može opstati samo uz veliku i svakodnevnu prilagodljivost i česte razgovore. 

izvor i foto: 24sata; sean mcgrath; emilie rhaupp/flickr.com

Izvor: 24sata.hr


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u