Lifestyle

Duša vam je onakva KAKVOG LEPTIRA IZABERETE od ovih 8 ponuđenih!

Objavljeno: 19.02.2017 | 15:45Izvor: Kurir

Odaberite onog leptira koji vam se najviše sviđa i saznajte pravu istinu o vama i vašoj ličnosti

Leptir No.1

Vi ste otvorena osoba i imate poverenje u ljude. Vašoj okolini se sviđa komunikacija sa vama, privlačite ih, poput izvora svetlosti. Za vas se, sa sigurnošću, može reći da ste skladna ličnost.

Leptir No. 2

Vi ste zanimljiva i snažna osoba, koja je u stanju da se predstavi u lepom svetlu. Ali, problem je u tome što u dubini duše nije sve tako lepo i krasno, kako može delovati spolja. Sumnje, brige i nesigurnost su vaši česti saputnici. Ponekad umete biti grubi i okrutni.

Leptir No. 3

Vi ste naprasita i veoma emotivna osoba. Mislite neuobičajeno i kreativno, i ka svemu prilazite sa umetničke tačke gledišta. Vaši postupci često iznenađuju okolinu. Nije lako uvek sa vama naći zajednički jezik.

Leptir No. 4

Bojite se da ispoljite svoju ličnost. Više volite da prećutite, nego da kažete svoje mišljenje, koje je često ispravno. Niste sigurni u svoju snagu i sposobnosti.

Leptir No. 5

Vi ste infantilna osoba, često se ponašate kao pravo dete. Egocentrični ste, ranjivi i osetljivi. Iskreno verujete da se svet vrti oko vas. Uvek zahtevate pažnju okoline. Verovatno vam, duže vreme nisu omogućavali da se iskažete, zato se ne osećate gospodarem svog života.

Leptir No. 6

Vi ste neobična osoba. Možete biti i aktivni, i pasivni. Možete istovremeno biti tužni i srećni. Uvek komunicirate samo sa onima koji su vam interesantni. Dešava se da se brinite za sitnice.

Leptir No. 7

Nemate poverenje u ljude, čak i one koje poznajete, postavljate se prema njima sa oprezom. Sem toga, veoma ste konfliktni. Često drugi odlučuju da se drže podalje od vas.

Leptir No. 8

Veoma ste društvena i komunikativna osoba. Uvek ste spremni na nove kontakte. Ljudima je lako i veoma prijatno sa vama.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u