Lifestyle

DIJETA KOJA TOPI SALO: Smršajte 10 kilograma za mesec dana! Evo kom holivudskom glumcu je to uspelo!

Objavljeno: 07.05.2015 | 01:41Izvor: Telegraf.rs

Jedan od najčuvenijih promotera ove dijete je holivudski glumac Ejdrijen Brodi koji je izgubio 15 kilograma pripremajući se za ulogu u filmu Pijanista

Dijeta s jajima ubraja se u proverene načine uz pomoć kojih se za kratko vreme možete osloboditi viška kilograma. Postoji nekoliko verzija, a za vas smo izdvojili najumereniju koja se bazira na smanjenom unosu ugljenih hidrata.

Da biste izbegli monotoniju koja je čest razlog neuspeha dijete, možete u jelovnik uvrstiti još neke namirnice. Zapravo, preporučena hrana su, osim jaja, piletina, ćuretina, riba, voće, povrće s malo ugljenih hidrata, biljni čajevi bez šećera i voda.

Hleb, testenina i krompir su strogo zabranjeni. Za tri meseca pridržavanja ovog režima ishrane možete smršati i do 30 kilograma.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najčuvenijih promotera ove dijete je holivudski glumac Ejdrijen Brodi koji je izgubio 15 kilograma pripremajući se za ulogu u filmu Pijanista.

Njegova verzija ove dijete bila je sljedeća: on je jaja jeo za doručak, manje parče grilovane piletine za ručak i parče ribe s barenim povrćem za večeru.

Primjer dijetetskog plana:

Doručak:

2 kuhana jaja i 1/2 grejpfruta

Foto: Foter/Flickr/mealmakeovermoms

Foto: Foter/Flickr/mealmakeovermoms

Ručak:

pečena piletina bez kožice i zelena salata

Večera:

Omlet od 2 jajeta sa spanaćem i paradajzom


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u