Lifestyle

8 razloga da volite svoje male grudi

Objavljeno: 24.10.2014 | 20:04Izvor: medio.rs

Od boljeg osećaja u krevetu preko privlačenja dobrog muškarca - naučnici tvrde da su male grudi pun pogodak.

Od umetaka, do push up grudnjaka, verovatno ste sve probale kada ste bile tinejdžerke. I usput se pitale da li će da porastu i kada će se to više desiti. Možda još uvek postavljate sebi takva pitanja, ali ste ipak vrlo svesni toga da se situacija neće promeniti, iako se prosečna veličina grudi tokom poslednjih pedeset godina povećala od broja 34B do čak 36C.

Bez obzira koja je vaša veličina nemate razloga za nerviranje, jer su naučnici rekli – male grudi su sjajne.

Osećate veće zadovoljstvo tokom seksa

Iako mislite da muškarci obožavaju ogromne grudi i da je to velika prednost u spavaćoj sobi, pogrešili ste. Naučnici su otkrili da velike grudi imaju čak za 24 odsto manju osetljivost od malih grudi, što znači da je stimulans tokom predigre veći, a užitak tokom seksa bolji.

Zbog njih izgledate mlađe

Kada ste bili tinejdžerka to je izgledalo strašno, danas kada vam neko da koju godinu manje, osećate se zapravo ponosno. A male grudi imaju veliki uticaj na takav utisak.

Lako se kontrolišu

Nije važno kakvu majicu ili bluzu nosite, one uvek stoje tamo gde treba i nikada vas neće izblamirati.

Siti muškarci vas vole

Naučno je dokazano da će muškarci koji su siti imati veću tendenciju da primećuju male grudi, dok su oni koji osećaju glad ipak više naklonjeni damama sa većim grudima.

Seksista vam i ne treba

Muškarci koji preferiraju samo velike grudi nisu samo površni, već su i seksistički nastrojeni. Prema studiji Univerziteta u Vestminsteru, muškarci koji vide samo velike grudi kao atraktivne takođe posmatraju žene kao slabija bića. I to ne u dobrom smislu.

Dani bez grudnjaka su prava sloboda

Ženama sa velikim grudima ovo može samo da bude misaona imenica. One jedva čekaju taj magični trenutak kada gridnjak skinu sa sebe, a vi možete da ga ne nosite uopšte. 

One čuvaju vase zdravlje

Do sada ste ih već zavolele, ali da li ste znale da one čuvaju vaše zdravlje? Male grudi imaju manje šanse da obole od raka dojke. Ukoliko do toga dođe, mnogo je lakše identifikovati bolest čak i kada se sami pregledate kod kuće.

Leto je praktično stvoreno za vas

Sve vam je dozvoljeno i sve možete da nosite, bez ramišljanja. Svaki bikini vam apsolutno pristaje. Vozite bicikl u bikiniju, džogirajte u svom sportskom grudnjaku i skačite u vodu kako god zamislite. Sve ostaje na svom mestu.

Izvor: Cosmopolitan.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u