Lifestyle

10 odvratnih navika muškaraca

Objavljeno: 25.04.2014 | 09:10Izvor: Kurir

Od rođenja pa do kraja života, neke stvari u životu muškaraca se ne menjaju, ili se teško menjaju

Ovo je lista najodvratnijih stvari koje obično rade muževi, očevi, sinovi, momci, dede, braća... a kojih se žene groze.

1. Čačkanje nosa
Tipično muško. Nezaustavljiv poriv koji se razvija u svim mogućim oblicima u najranijem dobu dečaka. Sline se kopaju, razvlače, jedu, prave od njih kuglice... Sve to rade i odrasli muškarci, ali se bolje kriju. Mesto gde ipak redovno bivaju uhvaćeni u kopanju je za volanom, na semaforu.

2. Mala nužda za vreme tuširanja
Roditelji pomisle kada su im deca mala da to i nije tako strašno, pa ih puste... Ali, ne lezi vraže, dečacima se to toliko dopadne da to rade i pod stare dane. A neki koriste i lavabo.

3. Pranje ruku posle korišćenja WC-a
Nepremostiva higijenska prepreka za mnoge muškarce. Dok su mali vešto izbegavaju ovu radnju uz brdo izgovora, najčešći je naravno najgluplji - "zaboravio sam". U zrelim godinama, ipak se koliko toliko nateraju da plaknu ruke posle "držanja piše", mada i dalje ne vide smisao ove radnje.

4. Menjanje garderobe
Sve dok na deklaraciji gaća i čarapa ne bude pisalo da se ti odevni predmeti ipak moraju menjati svakog dana, muškarci neće pokleći i nosiće ih dok se... hm, ne polome?!

5. Higijena hrane
Ko to kaže da je nešto što je palo iz ruke ili tanjira na pod - prljavo? Preterivanje... duneš malo taj keks, jabuku, hleb - i ko iz radnje je. Pravac u usta.

6. Seckanje noktiju u sobi
Ako to već mora da se radi (a ne mora često jer, srećom, nokte na nogama retko ko vidi), najlakše je uzeti grickalicu i to raditi u dnevnoj sobi ispred televizora. OK, poneki deo nokta će da poleti gde ne treba, ali ionako niko neće videti.

7. Čitanje novina u WC
Sedenje u sopstvenom smradu duže vreme. Neshvatljivo zadovoljstvo.

8.  Držanje ruke u gaćama ili "džepni bilijar"
Još u najmlađim danima dečaci "dosadu" ubijaju igranjem u gaćama ili džepu. Izgovori najmlađih su - piški mi se. Stariji se vade na to da tako greju dlanove. U svakom slučaju, ni jedni ni drugi ne peru ruke posle toga.

9. Nepodizanje daske u WC tokom "male nužde"
Svi koji to rade veruju da nema šanse da promaše... razvijanje sportskog duha? Ne... Ipak, ovo je pre svega rezevisano za naše najmlađe dečake.

10. "Puštanje goluba"
Narodski rečeno - prdenje. Jedan čuveni grafit u Beogradu je govorio da to rade i žene, ali je realno reći da je ovo od predškolskog do penzije jedna od omiljenih zabava muškaraca. Podela na "tihomirce" i "zvonimire" je večna inspiracija gotovo svih muških okupljanja

Izvor: Mondo


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u