Film

PEDESET NIJANSI SIVE: Nismo uživali snimajući seks

Objavljeno: 26.07.2014 | 11:27Izvor: Kurir

Nimalo romantično Glavni glumci Dakota Džonson i Džejmi Dornan priznali da su sve sado-mazo ljubavne scene samo odradili

Seks i nasilje ne prestaju da budu popularni, a najbizarniji od svih bizarnih masovnih fenomena - uspeh sadomazo romana „Pedeset nijansi sive“ autorke E. L. Džejms, prodatog u više od 40 miliona primeraka za samo godinu dana, stigao je i do filma. Naime, ovih dana konačno je pušten trejler, a ovo filmsko ostvarenje svoju premijeru u bioskopima imaće tek sledeće godine, najverovatnije na Dan zaljubljenih.

U ulozi mlade studentkinje Anastasije pojavljuje se Dakota Džonson (24), ćerka glumaca Melani Grifit i Dona Džonsona, a ulogu lepog i šarmantnog milijardera s vrlo primamljivom mračnom stranom Kristijana Greja tumači Džejmi Dornan (32).

Njih dvoje priznali su da je snimanje seksi scena u filmu bilo daleko od romantičnog i uzbudljivog, kako će to mnogima izgledati na ekranu.

- Iskreno, bilo je to čisto odrađivanje zadataka i samo smo radili ono što su od nas tražili scenarista i koreograf - ispričala je mlada glumica, sa čim se njen glumački partner u potpunosti složio, i dodao da je za snimanje takvih scena ipak važno poverenje između partnera.

Inače, za ekranizaciju bestselera „Pedeset nijansi sive“ tražio se glumački par između kojih će postojati jaka hemija, a šuškalo se da je između Dakote i Džejmija ta hemija i u privatnom životu zaista postojala.

Da podsetimo na radnju filma: njoj je 22, njemu 27 godina. Ona je siromašna studentkinja književnosti, koja je pored toga i devica. On je sušta suprotnost: bogat, samouveren i veoma iskusan, ali muče ga demoni iz prošlosti. Upoznaju se na intervjuu na koji je šalje prijateljica koja se razbolela, i tada počinje njihova neobavezna veza. Ostatak će oni nestrpljivi morati da pročitaju u knjizi, a oni drugi, koji jedva čekaju film i sva silna stenjanja i uzdahe, neka se strpe još nekoliko meseci...


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u