Film

Ovo su najgore nesreće na snimanju filmova, a ona pod brojem pet će vas rasplakati!

Objavljeno: 26.05.2015 | 19:26Izvor: Telegraf.rs

Brojni kaskaderi, pa čak i glavni glumci su tragično nastradali tokom rada na filmovima, a nekima ni telo nije pronađeno

Dok gledate filmove, da li ikada pomislite: “Pobogu, kako su ovo snimili?”. I da, opasne scene imaju previsoku cenu, i mi vas podsećamo na neke od najvećih tragedija koje su se dogodile na snimanjima.

1. “Now You See Me” – Ajla Fišer se skoro udavila tokom snimanja scene u vodenoj komori jer nije na vreme uspela da otključa lisice na rukama. Pod vodom je ostala skoro tri minuta, i život joj je jedva spašen.

2. “Expendables 2″ – Jedan kaskader je poginuo a drugi teško povređen nakon što je scena sa zapaljenim čamcem pošla naopako.

3. “Harry Potter And The Deathly Hollows: Part 1″ - Nesrećni dubler Dejvid Holms (25) je nezgodno udario u zid, i ostao je paralizovan od vrata na dole.

4. “Hangover 2″ – Kaskader Skot Meklin je imao zadatak da isturi glavu iz taksija u pokretu, a zatim su ga udarila kola koja su dolazila iz suprotnog pravca! Zato je tužio studio “Warner Bross”.

5. “The Crow” – Brendon Li, sin legendarnog Brusa Lija, poginuo je kada je na snimanju upucan iz pištolja u koji je neko greškom stavio prave metke! Imao je samo 28 godina…

6. “XXX” – Tokom snimanja čuvene scene u kojoj se glavni junak konopcem spušta na jureću podmornicu, nastradao je Hari O’Konor koji je u udario u most i preminuo na licu mesta.

7. “The Dark Knight” – Kamerman Konvej Viklif poginuo je kada se automobil u kojem se nalazio zakucao u drvo.

8. “Top Gun” – Verovatno jedna od najtužnijih priča je slučaj Arta Šola, pilota-kaskadera koji je izgubio kontrolu nad avionom i pao u okean. Njegovo telo i letelica nikada nisu pronađeni.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u