PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

VIKTORIJA BEKAM IMA SAVET ZA SVE ŽENE: Ovo je tajna SAVRŠENOG BRAKA!

Objavljeno: 10.04.2017 10:08Izvor: medio.rs

Iako se nama njihova priča čini poput moderne bajke, Vitorija Bekam priznaje kako je u dobar brak potrebno uložiti mnogo napornog rada.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

"Dejvid je sjajan. Tokom nedelje mode, kada budem radila, deca će biti u Njuorku a on je već isplanirao kako će ih voditi u muzeje a zatim i na večeru u subotu uveče, što znači da je veoma dobar u tim stvarima - baš kao i ja," ispričala je Viktorija.

"Podršku u braku možete pružiti tako što ćete reći, Znaš što, ja ću to da uradim.To je suština dobrog partnerstva." 

Ovi slavni supružnici zajedno brinu o svoje četvoro dece.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

"Dejvid i ja poštujemo činjenicu da smo oboje mnogo, mnogo zauzeti, oboje vodimo ozbiljne biznise, ali znamo da odložimo mobilne telefone i nekada jednostavno da razgovaramo," otkrila je.

"Kada je Dejvid nedavno gostovao na "Desert Island Discs" na Radiju 4, bilo je sjajno što smo seli kao porodica i slušali."

"Da, ljubav na prvi pogled postoji. Dogodiće ti se u loži igrača Manchester Uniteda - iako ćeš morati malo da se napiješ, pa su precizni detalji pomalo u magli," otkrila je kreatorka u pismu o samoj sebi koje je pisala 2016. godine.
Četrdesetdvogodišnja modna dizajnerka očigledno zna što govori, jer su ona i slavni fudbaler i model u vezi gotovo dvadeset lepih godina. Iako je za to bilo potrebno mnogo truda i rada, Viktorija priznaje da je iskra između njih postojala od prvog trenutka kada su se upoznali.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

(Hello giggles