PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ŠTA SE DOGAĐA SA BRAČNIM PAROM TRAMP? Niko posle svega nije očekivao ovakav ishod! (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.2017 09:56Izvor: medio.rs

"Još jednom vam hvala na ovoj divnoj dobrodošlici u predivnoj zemlji, hvala na gostoprimstvu, nećemo ga nikada zaboraviti"




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Otkako se sa sinom Baronom preselila u Belu kuću, Melanija Tramp je, izgleda, promenila i obrazac ponašanja

Američka prva dama se vratila u Evropu, i to da bi pratila svog supruga Donalda Trampa na novom službenom putu u Poljsku i Nemačku.

Naravno, u prvom planu, kao i obično, bio je njen stajling, koji je ponovno dobio sve pohvale, ali ono što je zanimljivije od mode ovog puta, je njeno obraćanje javnosti Poljske da bi najavila govor svog supruga. To se u ovih nekoliko meseci, koliko je Tramp na vlasti, još nije dogodilo, a osim toga čini se da su i njihovi bračni problemi nestali. Ili su barem trenutno utišani.

Svi su primetili otkako se sa sinom Baronom, preselila u Belu kuću, sve češće pojavljuje uz svog supruga, te je napokon u potpunosti preuzela svoju ulogu Prve dame. Dolaskom u Varšavu, Melanija Tramp je prvo, u društvu poljske prve dame Agate Kornhauzer-Duda, posetila Naučni centar Kopernikus, a potom je održala govor poljskoj javnosti.

U svom obraćanju dala je jasno do znanja kako niko na ovom svetu ne bi trebalo da živi u strahu, a zanimljivo je da je za njega dobila mnogobrojne pohvale u medijima, budući da ni u jednom trenutku nije pogledala u papir, niti je čitala s njega, da je bila vrlo elokventna i graciozna u prelepoj haljini s naramenicama brenda Delpozo.

- Još jednom vam hvala na ovoj divnoj dobrodošlici u predivnoj zemlji, hvala na gostoprimstvu, nećemo ga nikada zaboraviti. Sada mi je čast da najavim svog supruga, predsednika SAD-a.

Predajući mesto za govornicom svog suprugu, Melanija i Donald su se poljubili, a ona se potom i nasmešila, što, kako su mediji primetili, nije već dugo činila. Sve je iznenadio i sam Tramp, koji je prvi put u javnosti svojoj supruzi uputio lepe reči:

- SAD ima brojne sjajne diplomate, ali nema boljeg ambasadora naše zemlje od naše divne prve dame. Hvala ti Melanija, ovo je bilo predivno!

(Espreso.rs / Kurir.rs)