PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Prelepe i prebogate Ruskinje koje vladaju Instagramom

Objavljeno: 23.10.2014 09:38Izvor: Blic

One su nestvarno lepe, prebogate i izuzetno popularne na društvenoj mreži Instagram. Ruskinje su brzinom svetlosti uzele ovu društvenu mrežu pod svoje i pokazale svetu koliko su posebne. Neverovatno, ali neke od njih imaju preko milion fanova koji svakodnevno iščekuju njihove nove fotografije. Njihov stil i lepota definitivno ostavljaju bez teksta. Pogledajte neke od najpopularnijih Ruskinja na ovoj društvenoj mreži.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Svetlana Bijalova poseduje neverovatnu brojku od preko 1.5 miliona fanova na Instagramu. Ova lepotica je model i rodila se 13. januara 1992. godine u Moskvi. Visoka je 172 centimetara, a njene mere su 91-58-96 centimetara.

GALINKA MIRGAEVA

Galinka je definitivno jedna od najzgodnijih devojaka na Instagramu. Rođena je u julu 1987. godine u ruskom gradu Perm. Ova lepotica je model, a za vrlo kratko vreme sakupila je preko milion pratilaca. Manekenkama danas definitivno nije potrebna PR firma ni agencija za modele, jer je Instagram postao efektniji od vizit-karte.

OLJA ABRAMOVIČ

Olja Abramovič obožava da se fotografiše, a osim toga da je model, o njoj se ne zna mnogo. Kako piše na njenom Fejsbuk profilu, Olja je rođena 6. novembra 1989. godine u Permu, baš kao i Galinka. Fejsbuk joj je nekoliko puta brisao slike zbog golotinje, a na Instagramu ima preko 1.3 miliona fanova.

OLEZIJA MALINSKAJA

Olezija je prelepa, zgodna, prebogata i uvek savršeno obučena. Rođena je 5. aprila 1989. godine u gradiću Volgodonsk, a u Moskvu se preselila kada se sa 18 godina udala za bogataša Antona Malinskog. Razveli su se jer ga je navodno varala sa drugim bogatašem, ali je ipak zadržala njegovo prezime. Olezija je bivši model, a sada je vrlo uspešna kreatorka ekskluzivnih haljina za dame.

OLGA IBRAGIMOVA

Olga Ibragimova je poznata modna dizajnerka i drugarica Olezije Malinskaje. Ova devojka je rođena u Permu, u bogatoj porodici državnih funkcionera. Studirala je u Los Anđelesu, a ateljee je otvorila u Permu, Rimu i Moskvi.

DAŠA BELIZE

Daša Konovič je najbolja drugarica Olezije Malinskaje, od koje se uopšte ne odvaja. Ova plavuša savršenih mera rođena je 1988. godine i bavi se manekenstvom. Zli jezici tvrde da je bogata zahvaljujući tome što je poslovna pratnja gospodi iz visokog društva.

MARINA MAJER

Marina Majer je od onih devojaka koje su imale tu sreću da se bogato udaju. Muž ove prelepe brinete stalno je obasipa poklonima, a nedavno je od njega dobila skupoceni auto Bentli. Marina uživa u životu, a to voli da isprati čak preko 350.000 njenih Instagram fanova.

TATJANA V. LIJALINA

Tatjana Lijalina je još jedna bogatašica sa Instagrama i drugarica Olezije Malinskaje. Ova visoka plavuša je takođe modni dizajner, ali i dizajner enterijera. Tatjana je rođena 1982. godine, a nedavno je dobila ćerku, sa kojom se često slika za Instagram. Popularnost je dobila zahvaljujući svom besprekornom stilu i ekstravagantnom načinu života.