PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Preklinje Anđelinu da vidi svoje dete: Vapaj biološke majke male Zahare!

Objavljeno: 19.01.2017 16:41Izvor: Stil-magazin.rs

Sada, dvanaest godina kasnije, biološka majka usvojene Anđelinine ćerke želi da se ponovo poveže sa svojim detetom




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

U julu 2005. godine Anđelina Džoli je u Etiopiji usvojila svoju prvu ćerku, Zaharu. Tada je Zahara imala samo šest meseci.

Sada, dvanaest godina kasnije, Zaharina biološka majka želi da se ponovo poveže sa svojom ćerkom. Mentevab Davit Lebiso je govorila za Dejli Mejl i izrazila želju da bude deo Zaharinog života.

"Samo želim da zna da sam živa i da ću uvek biti tu da razgovaram sa njom. Ne želim je nazad, ali samo želim da budem u mogućnosti da razgovaram sa njom", rekla je.

Iako nerado priznaje da je Džolijeva njenoj ćerki pružila neverovatan život, to nije ubilo njenu želju da ponovo uspostavi vezu sa svojim detetom.

"Anđelina joj je bila majka više nego što ću ja ikada biti. Ona je sa njom otkako je bila beba, ali to ne znači da mi ne nedostaje. Stalno mi nedostaje. Misim na nju svaki dan i želim da čujem njen glas i vidim njeno lice. Znam kad joj je rođendan, ali sam tužna kada ne mogu da slavim sa njom".

Kako kaže, želi da Zahara zna da ima još jednu majku koja je voli podjednako kao i Anđelina.

"Znam da je njen život u drugoj zemlji i da priča drugim jezikom od mene. Živi život koji ja nikada ne bih mogla da joj pružim, ali želim bilo kakav kontakt sa njom. Izrasla je u prelepu devojku i jako sam ponosna na nju. Svi ćemo jednog dana umreti i pre tog dana želim da ona zna za mene i da ima porodicu ovde u Etiopiji. Zamolila bih Anđelinu da me pusti da pričam sa njom. Mislim da ne tražim previše", zaključila je.