PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Pre 13 godina se šuškalo da je pala na njegove čari: Anđelina Džoli u vezi s poznatim glumcem i mnogi veruju da su ROĐENI JEDNO ZA DRUGO

Objavljeno: 11.02.2017 15:29Izvor: medio.rs

Nekoliko meseci nakon što je objavljeno da se Anđelina Džoli i Bred Pit rastaju, glumac je stupio u vezu s jednom koleginicom, a sada se šuška da ni Anđelina nije dugo tugovala...




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Kako javlja portal EvokeAnđelina Džoli ponovo se viđa sa Džaredom Letom, jednim od najpoželjnijih glumaca današnjice. 

Leto i Džolijeva upoznali su se davne 1999. godine, a snimanju filma Neprilagođena. Ponovo su sarađivali pet godina kasnije, kada su udružili snage na snimanju filmaAleksandar.

FOTO: PROFIMEDIA

U to vreme se šuškalo da su u tom trenutku najlepša glumica na svetu i šarmantni mladić u vezi, ali se ni Džolijeva ni Leto nisu oglašavali tim povodom.

Oni su ostali u kontaktu i u godinama koje su usledile, pa i tokom Anđelininog braka sBredomPitu je navodno smetalo to što se njegova supruga i Džared Leto druže i nije mi bilo prijatno u njegovoj blizini. 

Navodno Anđelina i Džared sada provode još više vremena zajedno.

FOTO: PROFIMEDIA

"Njoj se ne žuri da započne nešto ozbiljno", ističe izvor blizak glumici. "Njen komplikovani razvod i borba za starateljstvo nisu se dogodili tako davno – ali uživa u Džaredovoj pažnji."

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama i stranim portalima, mnogi veruju da bi se Anđelina i Džared odlično slagali! Šta vi mislite?

 

STORY.RS