PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Potresne reči Eštona Kučera: Od njegovog govora prolazi jeza, i on je drhtao dok je govorio (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.2017 12:11Izvor: Telegraf.rs

"Bio sam u racijama FBI-ja i video sam stvari koje ni jedna osoba nikad ne treba da vidi"




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Holivudski glumac Ešton Kučer prisustvovao je sednici Komiteta za spoljne odnose američkog Senata u sredu i održao govor o modernom ropstvu nakon kojeg više niko nije mogao da ostane ravnodušan.Tridesetdevetogodišnji glumac u svom dirljivom govoru izneo je svoje viđenje kako stati na put seksualnoj trgovini ljudima, pričajući o svojoj ulozi kao koosnivača kompanije “Thorn”, koja se bavi razvojem tehnologije koja bi pomogla u pronalaženju žrtava trgovine ljudima i počiniocima ovog zločina.

– Kao deo mog anti-trafiking posla upoznao sam žrtve u Rusiji, Indiji, Meksiku, Njujorku i Nju Džerziju, kao i žrtve trgovine ljudima iz mnogih drugih delova sveta – rekao je on.

– Bio sam u racijama FBI-ja i video sam stvari koje ni jedna osoba nikad ne treba da vidi. Video sam snimak deteta, koje je istih godina kao i moje, koje je seksualno zlostavljano od strane jednog Amerikanca, turiste u Kambodži. Dete je bilo toliko uslovljeno i ubeđeno od strane svoje okoline, da je mislilo da je sve to samo igra – ispričao je Kučer vidno potresen.

Nakon njegovog govora koji je imao za cilj da ohrabri što više ljudi da se uključe u borbi protiv trafikinga, senator Džon Mekejn mu se zahvalio da inspiraciji koju svojim radom pruža mnogima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)