PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

OSTA TRAMP BEZ PRIGLAVAKA, A PRVA DAMA BEZ ĆEVAPA: Ni Melanijin obućar iz Banjaluke nije dobio vizu

Objavljeno: 15.01.2017 14:53Izvor: Kurir

Marinko Umičević, tehnički direktor tvornice obuće “Bema”, izjavio je na konferenciji za novinare da ni on, kao ni predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, da nije dobio vizu za gala bal u Vašingtonu povodom inauguracije predsednika SAD Donalda Trampa, na koji ga je pozvala lično Melanija Tramp.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Umičević je postao planetarno poznat kad je u avgustu poslao Melaniji dva para cipela u kao znak podrške njenom suprugu pred predsedničke izbore u toj zemlji, a ne krije da je posle cele ove marketinške priče prodaja proizvoda "Beme" povećana za oko 300 posto.

Marin Umičević: Spremio sam Trampu priglavke, a Melaniji ćevape! (Foto Printscren YouTube/Rec Production)Marin Umičević: Spremio sam Trampu priglavke, a Melaniji ćevape! (Foto Printscren YouTube/Rec Production)

Neće prisustvovati balu, jer još nije dobio vizu, iako je u pozivu navedeno da će biti za stolom broj dva (stolica košta 3.000 dolara), dobio je status VIP gosta i imao bi pravo i na trominutno obraćanje na gala večeri, što bi bilo, kaže, značajno za Banjaluku, BiH i region. Kazao je da je "digao i kredit" da kupi kartu do Amerike, jer gosti na balu sami plaćaju troškove puta i smeštaj u Vašingtonu.

Melaniji je jutros poslao pismo s izvinjenjem što neće doći, ali kaže da će na Svetog Jovana nazdraviti njoj u čast. Pošto je nameravao da joj ponese ćevape, fotografisao je jednu porciju pa će predsednika i prvu damu SAD pozvati da dođu na taj specijalitet.

Umičević je novinarima ispričao i da je već pripremio i poklone: Trampu priglavke sa "zmijanskim vezom" i šal s motivima Srpske i navijača fudbalskog kluba iz Banjaluke, kao i knjigu, a Melaniji takođe knjigu i spavaćicu s motivima plavog veza Zmijanja. Poklone neće poslati, već će, navodi, čekati bolju priliku da ih sam uruči, jer je i on dobio košulju i šal pošto je Melaniji poslao cipele "Beme".

Žali, kaže, što nije otišao, ali prvog februara ide na razgovor za vizu i otputovaće drugom prilikom u SAD.

 

(Faktor.ba)