PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Najluksuznija svadba u 2017. godini: Ruski oligarh se oženio manekenkom, nosila je prsten od 9 miliona evra i dve venčanice (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.2017 15:49Izvor: Telegraf.rs

Lepa Ksenija je pre nekoliko meseci od svog supruga na poklon dobila džinovski dijamantski prsten




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

 

 

Ruski oligarh je priredio nezaboravno slavlje povodom svoje svadbe sa ruskom manekenkom. Aleksej Šapovalov oženio je Kseniju Caricinu (27) na raskošnoj ceremoniji u hotelu"Barvikha Luxury Village" u Moskvi.

Bez obzira što je već pet godina naziva svojom suprugom, ovaj par koji zajedno ima dvoje dece, tek je sada ozakonio svoju vezu.

Lepa Ksenija je pre nekoliko meseci od svog supruga na poklon dobila džinovski dijamantski prsten "jer običan nakit nije dovoljno dobar za nju". Prsten ima 70 karata i koštao je devet miliona evra.

 

Ona je izgledala zapanjujuće u svojoj venčanici, a tokom proslave se i presvukla, pa je prošetala još jednu raskošnu venčanicu.

Torta je imala osam spratova i izgledala je kao da pliva u vazduhu. Ukrasi u sali su prosto oduzimali dah, a na hiljade belih cvetova se lepo slagalo sa kristalim lusterima.

 

Mladencima i njihovim gostima svirali su takmičarka sa Evrovizije, Polina Gagarina, i rok bend Leningrad, prenosi Dejli Mejl.

- Bilo je neverovatno, hvala našim prijateljima što su s nama bili tog dana. Hvala i našim porodicama - poručila je Ksenija.

 

Mediji su njihovu svadbu opisali kao najluksuzniju u 2017. godini.

Manekenka se inače često na Instagramu hvali raskošnim stilom života u kojem uživaju ona i suprug, ali i svojom linijom koju je dovela do savršenstva nakon rođenja dvoje dece.

 

Par živi i u Dubajiu gde ih često viđaju kako se voze u svom skupocenom Bentliju.