PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Lepili su psu uši lepkom i stavljali tegove za njih. Onda su ga odveli na plastičnu operaciju, jer im se nisu svidele kako izgledaju (FOTO)

Objavljeno: 17.02.2017 23:31Izvor: Telegraf.rs

Hteli su da više liči na psa iz filma Maska




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Porodica iz Rusije je svog psa poslala kod veterinara na plastičnu operaciju zato što im se nije svađalo kako on izgleda.Sladak mali pas, rase Džek Rasel, živi sa Marinom Esmat i njenom porodicom.

Oni su ga odveli na operaciju jer im se nije dopalo kako mu izgledaju uši, pa su hteli da više liče na psa iz filma Maska.

Kada su primetili da mu uši rastu na gore prvo su tegovima pokušali da mu spuste uši, a potom i lepkom. Pošto to nije uspelo, onda su ga odveli kod veterinara da bi obavio plastičnu operaciju, prenosi theladbible.com.

– Na porodičnom sastanku smo odlučili da potražimo pomoć hirurga. Lakari su pokušali da nas ubede da ne činimo to, ali mi smo smatrali da bi taj način bio više estetski. Takođe želimo da ga parimo ali nismo mogli da mu nađemo partnertku zbog njegovih ušiju. Želimo da ga vodimo i na izložbe, a sada je sve super – kaže vlasnica.

Veterinar Andrej Mezin je pokušao da ih odgovori od operacije ali porodica je bila rešena da sprovede postupak.

– Mi ne mislimo da je ovakva operacija neophodna, ali mnogi je traže, jer žele da promene izgled psa, kako bi ličio da pripada nekoj drugoj rasi. Opracija je dobro prošla – kaže doktor.