PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

DANAS PUNI 50 GODINA Detinjstvo Džulije Roberts obeležio je događaj od kog se NIKAD nije oporavila, a muškarcima sa kojima je bila NE ZNA SE BROJ

Objavljeno: 28.10.2017 16:26Izvor: Blic

Poznata holivudska glumica već nekoliko decenija je aktivna u svetu filma, a uvažavaju je širom sveta. Život su joj obeležile romantične veze, dobra gluma, ali i oni ne tako lepi događaji, o kojima je pričala za medije. Danas proslavlja 50. rođendan, a evo šta je Džulija preživela u prethodnih pet decenija.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

 

 

Lepa glumica rođena je na današnji dan 1967. godine u američkoj državi Džordžija, a svetsku slavu doživela je u ranoj mladosti, najčešće glumeći u romantičnim komedijama. Detinjstvo joj je obeležila smrt oca, koja se dogodila kada je imala devet godina i od čega se, kako je priznala, nikada nije oporavila, a roditelji su joj se razveli još dok je bila beba.

Majka joj se preudala, pa je imala očuha tokom odrastanja, sa kojim je imala korektan odnos. Želela je da postane veterinar, ali se brzo predomislila, pa je počela da se bavi modelingom i glumom, gde je pronašla sebe. Oduvek ju je zanimao humanitarni rad, kojem se posvetila od početka holivudske karijere.

 

Njene najpoznatije uloge su u filmovima „Zgodna žena“, „Venčanje mog najboljeg druga“, „Odbegla mlada“ i „Erin Brokovič“. Mediji su često pisali o njenim burnim vezama sa muškarcima, a bilo ih je na pretek. Poznato je da je bila u vezi sa Lijamom Nisonom, Kiferom Saderlandom, Džejsonom Patrikom, Metjuom Perijem, Bendžaminom Bretom i drugima, te su je u više navrata okarakterisali kao promiskuitetnu.

U periodu od 1993. do 1995. godine bila je u braku sa Lajlom Lavetom, sa kojim nije imala dece, dok je u narednom braku dobila troje: Hejzel, Finej i Henrija. Po veroispovesti je hinduista, a godinama je radila za UNICEF.

U periodu od 1993. do 1995. godine bila je u braku sa Lajlom Lavetom, sa kojim nije imala dece, dok je u narednom braku dobila troje: Hejzel, Finej i Henrija. Po veroispovesti je hinduista, a godinama je radila za UNICEF.

Robertsova je tokom duge karijere ostvarila više od 40 uloga, a neki od njenih filmova postali su kultni. Dobitnica je Oskara i Zlatnog globusa, a glumila je rame uz rame sa legendama svetske kinematografije, poput Meril Strip, Džordža Klunija i Breda Pita.