PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

32 godine mlađa, lepa kao san: Ona je nova devojka Breda Pita?! (FOTO)

Objavljeno: 20.10.2017 20:29Izvor: medio.rs

Da ironija bude veća, Holivud je zove kopijom Anđeline Džoli




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Godinu dana nakon što su se Anđelina Džoli i Bred Pit rastali, mediji javljaju da je glumac u vezi s 32 godine mlađom koleginicom, piše Glossy.

Po Bredovom razvodu od glumice s kojom ima šestoro dece, mediji su ga spajali s brojnim zvezdama: Kejt Hadson, Sijenom Miler, pa čak i Selenom Gomez! Ovog puta, američka štampa i portali pišu da je Bred Pit (53) pao na šarm koleginice Ele Pernel (21)!

Ono što je posebno interesantno jeste da, otkad se pojavila na javnoj sceni, Holivud Elu naziva kopijom Anđeline Džoli, a ona je svojevremeno igrala s njom u filmu Grdana – tačnije, igrala je mlađu verziju njenog lika!
Nakon što su se pojavile glasine o ljubavi glumaca, izvor blizak Eli je predstavnicima „sedme sile“ odgovorio na pitanje jesu li ona i Bred zaljubljeni.

 

Kako je izvor istakao za Mirror Online, u ovim tračevima nema ni trunke istine.
„To je potpuno izmišljeno. Oni se ne viđaju„, rekao je izvor.

Glasine da se slavni glumci zabavljaju podstakla je njihova saradnja na seriji Bitersweet, u kojoj je upravo Bred dodelio ulogu mladoj lepotici. Eli to, tvrde izvori, i te kako imponuje i svima je priznala da joj se stariji kolega oduvek dopadao.

„Ona je bila izuzetno polaskana pažnjom koju dobija od Breda, čak je drugaricama priznala da joj je on uvek bio na prvom mestu kad je reč o poznatim simpatijama“, istakao je neimenovani izvor.

Izvor: Glossy