PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

SAMO ŠTO SE NISU POTUKLI! HILARI: Ti si Putinova marioneta! TRAMP: Ti si odvratna ženturača!

Objavljeno: 20.10.2016 11:15Izvor: medio.rs

Hilari Klinton i Donald Tramp okončali su noćas seriju debata uoči predsedničkih izbora u SAD žestokom razmenom optužbi, a izostanak rukovanja dva glavna rivala i odbijanje republikanskog kandidata da odgovori na pitanje da li će prihvatiti rezultate izbora obeležili su njihov poslednji okršaj




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Kako navodi BBC, kandidati se nisu rukovali ni pre ni posle "političkog sparinga" što je uticalo na dalji tok debate koju su obeležili visoki tonovi i upadanje u reč.

Tramp je odgovarajući na pitanje moderatora Krisa Volosa da li će priznati rezultate izbora odgovori: "Reći ću vam to kada dođe vreme". On je to izjavio četiri dana nakon izjave da veruje da će izbori biti namešteni, preneo je britanski radio.

Svoju rivalku nazvao je "odvratnom" ženom.

Tokom debate provlačila se i senka ruskog predsednika Vladimira Putina. Klinton je rekla da Putin želi da Tramp bude izabran jer hoće marionetu za američkog predsednika.

- Ti si marioneta! - uzvratio je Tramp ističući da je Putin i "nadmudrio" i "nadigrao" bivšu državnu sekretarku.

Tramp i Klintonova su suprotstavili stavove i oko niza unutrašnjepolitičkih pitanja kao što je abortus i pravo na nošenje oružja, a posebno je oštra debata bila oko ilegalnih imigranata i plana meksičkog predsednika da digne zid.