PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

PUTIN SE POVLAČI ZBOG BOLESTI?! Svetski mediji bruje o njegovom zdravlju, evo šta je on odgovorio na to

Objavljeno: 14.11.2016 16:40Izvor: Telegraf.rs

Strani mediji su uspeli da dođu do izjava profesora Soloveja, koji je rekao da će Putin zbog bolesti "izbegavati publicitet ili će se tek retko pojavljivati u medijima tokom nekoliko meseci naredne godine"




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Valerij Solovej, profesor na moskovskom državnom institutu spoljnih poslova u jednom intervjuu za “Moskovsky Komsomolets”, koji je vrlo brzo obrisan, izjavio je da se ruski predsenik Vladimir Putin uskoro povlači zbog bolesti, preneli su zapadni mediji.

Ova vest je brzinom svetlosti obišla svet. Strani mediji su uspeli da dođu do izjava profesora Soloveja, koji je rekao da će Putin zbog bolesti “izbegavati publicitet ili će se tek retko pojavljivati u medijima tokom nekoliko meseci naredne godine”.

Ipak profesor Solovej je dodao da ova informacija nije potpuno poverljiva, ali da je svakako treba uzeti u razmatranje, budući da bi ona mogla da unese mnogo nervoze u rusku politiku, prenosi britanski The Sun.

- Nemojte da govorim ništa više, već sam kazao previše –odgovorio je Putin na pitanje da li je bolestan, tvrdi profesor Solovej.

U tom članku se dodaje da bi Putina na mestu predsednika mogao da zameni Dmitrij Medvedev, trenutni premijer koji je i ranije bio predsednik Rusije, a kao njegova zamena navodi se i Aleksej Djumin, bivši zamenik ministra za odbranu, inače čovek za kojeg mnogi tvrde da je Putinova desna ruka.

 

 

(Telegraf.rs/Izvor:dailymail.co.uk)