PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

DOŠAO ĐAVO PO SVOJE: Obama pre pet godina umirao od smeha na ideju da Tramp bude predsednik, a sada...(VIDEO)

Objavljeno: 10.11.2016 21:17Izvor: Telegraf.rs

- Možete da kažete šta hoćete o Trampu, ali on bi sigurno uneo neke promene u Belu kuću - zaključio je tada Obama




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Obamina sprdnja sa Trampovim ulaskom u Belu kuću od pre pet godina postala je stvarnost. Sigurno je da mu Tramp nikada neće zaboraviti sramotu koju je doživeo pred punom dvoranom te 2011. godine.

Trampa je na godišnjoj večeri koju Bela kuća organizuje svake godine, u punoj dvorani pred brojnim novinarima, poslovnim i uglednim ličnostima i političarima ismejao Obama.

Obama je najpre odlučio da prikaže video svog rođenja kako bi odagnao glasine o tome gde je rođen. Na oduševljenje dvorane, Obama je pustio isečak iz crtanog filma “Kralj lavova”.

Printskrin/Youtube/SuchIsLifeVideos

U nastavku govora Obama je ismejao Trampova nagađanja, kao i njegovo učešće u rijaliti šou, piše index.hr.

– Nikoga više ne zanima da se pitanje o mom rođenju razreši više od Donalda. A to je zbog toga što napokon može da se fokusira na stvari koje su važne, kao, na primer, jesmo li lažirali put na Mesec? Šta se zaista dogodilo u Rozvelu? Gde su Bigi i Tupak – sprdao se Obama dok je publika umirala od smeha, a Tramp se kiselo smeškao.

Printskrin/Youtube/SuchIsLifeVideos

Nekoliko dana nakon toga, Obama je zaista objavio dokument o tome da je rođen u SAD-u, iako je Tramp tvrdio da taj dokument ne postoji.

– Možete da kažete šta hoćete o Trampu, ali on bi sigurno uneo neke promene u Belu kuću – zaključio je Obama, a publika je ponovo piočela da se smeje.

 

 

(Telegraf.rs / index.hr)