PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

TRAŽE 1,5 MILIONA EVRA: Kejt i Vilijam tužili magazin koji je objavio princezine GOLIŠAVE FOTKE

Objavljeno: 02.05.2017 20:57Izvor: Kurir

Britanski kraljevski par, princ Villiam i princeza Kejt zatražili su odštetu u visini od 1,5 miliona eura zbog golišavih fotografija princeze.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Naime, fotografije na kojima je Kate u toplesu objavili su magazin "Closer" i regionalni list "La Provence" 2012. godine, prenosi APF.

Snimci su napravljeni iz daljine dok je par bio na odmoru na jugu Francuske, a snimljeni su dok su se odmarali u zamku vikonta Davida Linleja, sina princeze Margaret, pokojne sestre britanske kraljice Elizabete II.

Na jednoj od najintimnijih fotografija, vidi se vojvotkinja od Kembridža u toplesu, dok joj suprug Villiam nanosi kremu za sunčanje na zadnji deo tela. 

Urednik magazina "Closer" u Francuskoj Lorens Pijo, direktor grupe "Mondadori" u čijem je vlasništvu taj magazin, Ernesto Mauri i dva fotografa jedne agencije sa sedištem u Parizu koji su osumnjičeni da su napravili fotografije, pozvani su na odgovornost zbog narušavanja privatnosti i saučesništva. Njima se sudi u Nanteru kod Pariza, navode francuski mediji.

U Francuskoj postoje strogi zakoni o privatnosti, ali tradicija tajnosti privatnog života javnih ličnosti proteklih godina sve se više narušava.

foto Profimediafoto Profimedia