PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Sin vlasnika Džamba poginuo u jezivoj nesreći: Tatinim poršeom ubio troje ljudi, u eksploziji izgorelo i dete (3) (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.2017 12:24Izvor: Telegraf.rs

Udarac je bio toliko silovit da su oba vozila u sekundi eksplodirala




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Sin vlasnika grčkih lanca prodavnica “Džambo”, Džordž Vakakis ( 24 ) poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Atina – Lamija. On je, vozeći očev “porše” sa ogromnom brzinom uleteo na parking i zabio se u parkirani automobil “honda”.

Udarac je bio toliko silovit da su oba vozila u sekundi eksplodirala. U ovoj jezivoj saobraćajki, kako se prenosi u Skoplju, gde postoji veliki market “Džambo”, poginuli su Džordž Vakakis, njegov prijatelj, koji se nalazio u “poršeu”, a živote su izgubili i 33-godišnja žena i njeno trogodišnje dete, koji su bili u “hondi”.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Suprug nesrećne žene je nju i njihovo dete ostavio u automobilu na parkingu, a on je otišao u toalet.Kada je čuo strašnu eksploziju, izjurio je napolje i imao šta da vidi. Oba vozila su bila u plamenu.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Muž je potrčao prema vozilu da bi pomogao svojoj ženi i ćerci, ali je to, rekli su očevidci, zbog ogromnog plamena bilo nemoguće.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Telo Vakakisa je bilo potpuno ugljenisano, a njegovog prijatelja, koji je od silene udara izleteo iz “poršea”, pronađeno je desetinu metara dalje od nesreće.

Džordž Vakakis bio je navijač Panatinaikosa i redovno je išao na utakmice.

Jezive fotografije sa mesta nesreće možete pogledati OVDE.

Pogledajte video:

(D.J. )