PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

SEME ZLA Ćerke serijskih ubica otkrivaju bolne detalje odrastanja sa monstrumima

Objavljeno: 04.10.2015 21:42Izvor: Blic

Melisa Mur i Džen Karson, ćerke dvojice ozloglašenih serijskih ubica, razgovarale su u BBC-jevoj emisiji “Crime Watch” o svom detinjstvu i trenutku kada su saznale užasnu istinu o svojim očevima.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Bio je zaštitnik porodice, a onda je počeo da muči životinje

Melisa Mur je saznala da joj je otac ozloglašeni "Nasmejani lik" kada je imala 15 godina

Majka dvoje dece Melisa Mur imala je 15 godina kada je otkrila da je njen otac Kit Džesperson serijski ubica, dok je Džen Karson imala svega osam godina kada je saznala da je njen otac Majkl Karson deo tandema poznatog kao “Ubice veštica iz San Franciska”.

Melisa Mur sa suprugom Semom i njihovo dvoje dece posetili su njenog oca Kita Džespersona (desno) u zatvoru 2005. tada ga je poslednji put videla, mada joj on i dalje piše

“Bio je hranitelj i zaštitnik porodice. Bio je onakav kakav otac treba da bude”, rekla je Melisa Mur, inače, specijalni izveštač lista “Crime Watch Daily”. Ona kaže da je svoje detinjstvo smatrala normalnim, ali da su stvari poprimile mračan tok kada je videla oca kako “muči životinje koje bi došle na naš posed”.

 

 

 Imala je samo pet godina kada je pet mačića obesio o konopac za sušenje veša i mučio ih sve dok nisu uginuli - ne obazirući se na vrištanje svoje ćerke.

 Jednom prilikom je ekserom zakucao mačku i okretao joj glavu sve dok joj nije slomio vrat, a deca su sve to gledala. Melisa kaže da je po njegovom izrazu lica videla da “uživa” u tome.

Melisa Mur sa ocem

Godine 1995. Kit Džesperson je uhapšen zbog ubistva osam žena.

 Melisa Mur, jedna od troje Džespersonove dece, ističe da su članovi porodice sekundarne žrtve zločina. “Svest o tome da je moj otac drugima nanosio bol, u meni stvara bol”, kaže ona.

Godine 2009. napisala je knjigu o ocu i nastojanjima porodice da se izbore sa užasnim saznanjem: “Poremećeni mir”.

Džesperson je u periodu 1990-1995. silovao i ubio najmanje osam žena

Džasperson, koji danas ima 60 godina, bio je čuven po tome što je policiji i novinarima slao priznanja u kojima je opisivao svoje užasne zločine. Sva pisma su bila označena smajlijem, što mu je donelo nadimak "Happy face".

 Ubijao je pretežno prostituke i beskućnice, koje je silovao pre nego što će ih zadaviti golim rukama. Sada služi kaznu doživotne robije

 

"Ja sam ćerka đavola. Mora da sam zla"

Džen Karson sa ocem

Džen Karson je rasla u nekonvencionalnim uslovima, ali da je bila uverena da živi u sasvim normalnoj porodici.

“Otac je bio kod kuće i trgovao marihuanom. Išla sam u školicu kada sam upala u neprilike. Igrali smo se “majke i ćerke” i ja sam motala džointove. Smatrala sam da je to normalno”, seća se ona.

 Roditelji su se razveli kad je imala pet godina. Otac je zaglibio u svet droge i oženio se ženom po imenu Suzan, koja je na Džen delovala zastrašujuće.

Majkl Karson i njegova druža žena Suzan Karson ubili su najmanje tri osobe između 1981. i 1983. godine. Verovali su da su žrtve "veštice"

Otac i maćeha uhapšeni su 1983. zbog ubistva tri osobe. Džen Karson je tada imala samo osam godina.
 Iz novinskih članaka, koje je našla u kući, saznala je da su žrtvi zadali 12 uboda nožem u vrat i mlatili je po glavi. Tada su počeli košmari, koji je i dan-danas muče.

Karsonova kaže da se osećala “veoma napušteno” kada je saznala o ubistvima koja je počinio njen otac.

Džen Karson otrila je da je njen otac Majkl Karson deo tandema "Ubice veštica iz San Franciska"

“Istraživala sam i otkrila da su veći izgledi da vam roditelja ubije grom nego da vam otac bude serijski ubica”, kaže ona.

Džen Karson ima osećaj krivice zbog zločina svoga oca.

 “Sećam se da sam pomislila: ‘Ja sam ćerka đavola. Mora da sam zla’. Mislila sam da ću i ja povređivati ljude”.

 Njen otac i maćeha, Majkl i Suzan Karson, uhapšeni su osamdesetih godina, nakon što su ubili tri osobe koje su smatrali vešticama.

Majka Džen Karson (levo, s mužem Majkom i ćerkom Džen), bila je učiteljica

Sve je počelo 1981, kada su svoju 23-godišnju cimerku Kerin Barns ubili u stanu u San Francisku. Prvo su je tiganjem mlatili po glavi, a zatim je izboli 13 puta, umotali u ćebe i sakrili telo u podrumu. Osuđeni su na 75 godina zatvora.