PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Samohrani otac pretvorio prikolicu u luksuzni dom za ćerku i preplovio svoje račune (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.2017 17:39Izvor: Telegraf.rs

Tom je jedan od 9,5 miliona Britanaca koji žive bez hipoteke




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Samohrani otac Tom iz Stafordšira, koji je po profesiji projektni menadžer, pretvorio je prikolicu u luksuzni dom za sebe i svoju osmogodišnju ćerku. Zahvaljujući ovome, prepolovio je troškove života.

Tom je jedan od 9,5 miliona Britanaca koji žive bez hipoteke zbog visokih cena kuća i stanova, koje rastu iz godine u godinu.

Foto: Channel4

Foto: Channel4

Kupio je prikolicu iz Amerike dugu 10 metara za 12.000 evra.

Foto: Channel4

Foto: Channel4

Na preuređenje je potrošio 27.000 evra, a sada ima dve spavaće sobe, kuhinju, kupatilo i sve ono što je potrebno za jedan dom.

Foto: Channel4

Foto: Channel4

Postao je samohrani otac nakon što se razveo od Katijine majke.

Foto: Channel4

Foto: Channel4

Sedam godina je pokušavao da živi normalno, plaćajući račune i najam stana, ali umorio se. Odlučio je da uradi nešto kako bi sa svojom ćerkom živeo slobodno.

Foto: Channel4

Foto: Channel4

Tom sada troši 577 evra mesečno za najam mesta za prikolicu, što je dvostruko manje od računa i najma stana koji je plaćao ranije.

Svoju ideju je pre nekoliko meseci predstavio Sari Bini, urednici emisije “How to Live Mortgage Free” na Kanalu 4, a sada su prikazali rezultate koji su oduševili.

Iako je reč o prikolici, ona ima sve što je potrebno za ugodan život, udobna je i prostrana, a Tom je sretan, piše Dejli mejl.