PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Ostavili su ćerkice da spavaju u sobi sa grejanjem. Vratili su se u oblak vrele pare i zatekli JEZIV PRIZOR! (FOTO)

Objavljeno: 09.12.2016 13:50Izvor: Telegraf.rs

Ostavili su ćerkice da spavaju u sobi sa grejanjem. Vratili su se u oblak vrele pare i zatekli JEZIV PRIZOR! (FOTO)




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Prava tragedija se dogodila u Njujorku, kada su dve devojčice poginule zbog neispravnog radijatora.

Otac je uspavao dvogodišnju Ibanez i jednogodišnju Skajli i izašao iz stana, ali pre nego što je izašao pustio je grejanje.

Majka devojčica je stigla posle nekoliko sati, ali kada je ušla u sobu, zatekla je prostoriju ispunjenu vrelom parom, dok deca nisu davala znake života. Devojčice su hitno transportovane u bolnicu, ali tamo su samo mogli da konstatuju njihovu smrt.

Porodica Embrouz je živela u stanu, koji je deo programa gradskih vlasti za beskućnike. Ovaj program omogućava siromašnim porodicama da žive u privatnim kućama i stanovima, a vlasnicima ovih nekretnina grad Njujork je plaća iznajmljivanje.

Nažalost, tragedija je mogla da bude izbegnuta da je neko od nadležnih na vreme raegovao na mnogobrojne žalbe stanara u ovoj zgradi. Komšije porodice Embrouz su potvrdili da svi u ovoj zgradi imaju probleme sa grejanjem i da su se stanari mnogo puta žalili zbog neispravnih radijatora.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

– Često iz radijatora krene toliko da izlazi para da zidovi postanu mokri. Toliko se pare nakupi da je nemoguće videti bilo šta u sobi – kaše stanarka Kinaja Livingston.

Mediji su objavili da je vlasnik ove zgrade Moš Piler, koji se nalazi na listi 100 najgorih stanodavaca u Njujorku. Susedi nesrećne porodice su šokirane sudbinom omiljenih devojčica.

– Devojčice smo zvali Diznijeva deca jer ih je majka oblačila u preslatka odelca. Imale su plave oči plavu kosu, bukvalno su izgledale kao da su iz neke bajke. Svaki put kad biste videli te devojčice morali bi da se osmehnete – izjavila je Taj Vigins.

(Telegraf.rs)