PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Kristina svojoj mami koja boluje od Alchajmera svakog dana saopštava da je trudna. Njena svaka reakcija je neopisivo iskrena (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.2017 18:38Izvor: Telegraf.rs

Ona je odlučila da snima reakcije svoje majke kada joj saopštava da će dobiti bebu, i na licu buduće bake se svaki put pojavi osmeh kada čuje ovu vest




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Kada je Kristina Stoun otkrila da je trudna, htela je odmah da svojoj majci saopšti radosne vesti. Ali pošto njena majka Setsuko Harmon (77) boluje od Alchajmerove bolesti, Kristina ovu vest mora da joj saopšteva svakog dana.

Ona je odlučila da snima reakcije svoje majke kada joj saopštava da će dobiti bebu, i na licu buduće bake se svaki put pojavi osmeh kada čuje ovu vest. Čak se desi i da zapljeska od uzbuđenja.

Baka uvek kaže “tako mi je drago” i počne da se radosno smeje.

Kristina iz Južne Karoline kaže da uživa u reakcijama svoje majke koja počne da se raduje kao malo dete na Božić.

– Mogu da joj kažem da sam trudna dva minuta nakon što sam joj već saopštila i ona će se opet biti iznenađena. Moja ćerka će ceniti ove snimke kada poraste i shvatiće koliko se njena baka radovala zbog njenog dolaska – rekla je Kristina.

Setsuko je dijagnostikovan Alchajmer pre osam godina i o njoj svakodnevnu brigu vodi suprug Bob (69), prenosi Miror.

Foto: Profimedia, Caters News

Foto: Profimedia, Caters News

Kristina je trudna već dvadeset nedelja, a osim toga što čeka svoje prvo dete ona redovno vodi računa i o dvoje dece svog supruga Breda.

O svojoj majci brine vikendom, da bi njen otac mogao da napravi pauzu.

– Ovi snimci rastužuju mog oca, ali on voli da vidi moju majku kada je srećna. Njeno stanje utiče na to da zaboravi da je upravo jela ili gde se nalazi kupatilo što tati pada veoma teško – kaže ona.

Od demencije boluje oko 46,8 miliona ljudi širom sveta, a oko 520.000 njih boluje od Alchajmera samo u Velikoj Britaniji.