PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Aleksandra i njen dečko su se poljubili pre 6 godina, ležeći na ulici dok su navijači divljali: Evo šta se zapravo desilo i šta rade danas (FOTO)

Objavljeno: 17.05.2017 12:40Izvor: Telegraf.rs

Skot je otkrio da je poljupcem zapravo hteo da smiri Aleksandru koja je pala kada je gomila počela da trči pred policijom.
Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Poljubac Aleksandre Tomas i Skota Džonsa tokom navijačkih nemira u Vankuveru verovatno je jedan od najpoznatijih poljubaca svih vremena. Romantična fotka nastala je pre šest godina, a njih dvoje su i danas zajedno.

Aleksandra je iz Kanade, a Skot je Australijanac. Oni danas žive u Pertu u Australiji, a Aleksandra je u međuvremenu dobila i australijansko državljanstvo. U slobodno vreme putuju svetom, čemu svedoče fotografije sa društvenih mreža. Aleksandra radi kao inženjerka, a Skot se godinama bavi stend up komedijom.

Putovanja su im velika strast. Otkad su se preselili u Australiju, proputovali su Evropu, većinu Azije i Severnu Ameriku.

U intervjuu za “CBS” 2011. godine Skot je otkrio da je poljupcem zapravo hteo da smiri Aleksandru koja je pala kada je gomila počela da trči pred policijom. On se spustio da je podigne i usput je poljubio da je smiri jer je bila veoma preplašena.

– Ljudi su na razne načine tumačili fotografiju, neki su tvrdili da je fotošop u pitanju, neki su videli samo ljubav na njoj, dok su neki išli toliko daleko i tvrdili da je pokušavam povrediti ili da je bila silovana – ispričao je Skot za “9news” 2015. godine.

Fotografija njihovog poljupca svako malo ponovno postane viralna, ali oni i dalje vode sasvim običan život, a činjenica da su još uvek ludo zaljubljeni zasigurno će razveseliti mnoge romantične duše, piše Index.hr.