PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(VIDEO) VODITELJ UŽIVO U PROGRAMU UVREDIO DEČAKA OBOLELOG OD RAKA: Vrati nam se kada ti poraste kosa i kada budeš lepši! Njegov komentar je razbesneo internet!

Objavljeno: 04.08.2017 19:49Izvor: Kurir

Gledaoce popularnog jutarnjeg programa u Britaniji zgrozio je voditelj Eamon Holms koji je u jednom trenutku bizarnim komentarom teško uvredio dete koje se bori sa retkom vrsta raka.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Davson Vilkok imao je 15 meseci kada mu je dijagnostikovan hepatoblastom, rak jetre, a njegovi roditelji odlučili su da gostuju u emisiji kako bi otkrili da im ponestaje vremena kako bi prikupili sredstva za lečenje svog 22-mesečnog sina u Americi. Holms je porodici poželeo sreću u prikupljanju sredstava, ali dok je završavao razgovor odlučio se da emisiju odjavi na bizaran način.

FOTO: PRINTSCREEN YT

"Srećno ti bilo Davsone i vrati nam se kad ti opet poraste kosa, a ti nam budeš bolje i lepši", rekao je Holms i izazvao zaprepašćenje. Davsonova majka Vendi izgledala je zgroženo, a ubrzo je i Tviter bio preplavljen ogorčenim komentarima.

"Kako ovaj još uvek ima posao? Zašto bi pobogu izjavio tako nešto? Kakav bezvredan čovek", samo su neki od komentara koji su se našli na Tviteru.

Inače, Davson prolazi kroz hemoterapiju, ali zasad od toga nije bilo pomoći. Upravo su zbog toga roditelji pokrenuli kampanju #adollarfordawson kako bi sakupili oko 550.000 evra i Davsonu omogućili lečenje u Americi.