PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(VIDEO) NJEN SAN ZAVRŠIO SE TRAGIČNO: U venčanici krenula helikopterom na venčanje ali NIJE STIGLA!

Objavljeno: 06.12.2016 16:21Izvor: Kurir

Rozmari Nasimento da Silva (32) htela je da iznenadi svog budućeg supruga i da na venčanje dođe helikopterom, ali je došlo do nesreće i mlada je poginula.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Udirli Damaseno i 300 svatova uzalud su čekali da mladala dođe na venčanje u predgrađu Sao Paola.

Helikopter se srušio nadomak cilja, a u nesreći su poginuli osim mlade, njen brat Silvano, pilot Peterson Pineiro i fotograf Nejla Kristina Neves koja je bila u šestom mesecu trudnoće.

View image on Twitter
 Follow
Daily Mirror @DailyMirror

Bride-to-be who wanted to surprise groom by arriving via helicopter dies in crash just one mile from venue

Damaseno je čekao pred oltarom, nesvestan da mu je verenica poginula. Policija istražuje uzrok nesreće. Prema prvim informacijama moguće je da je helikopter udario u drvo zbog loše vidljivosti zbog magle i kiše koja je padala.

Karlos Eduardo Batista, organizator venčanja, rekao je da je Rozmari sanjala o tome da na venčanje dođe helikopterom. Htela je da iznenadi verenika.

Pošto helikopter nije sleteo na fudbalsko igralište kako je bilo planirano, Batista je pozvao kompaniju od koje je iznajmljen helikopter i saznao da je da krenuo na vreme.Kasnije su ga obavestili da se helikopter srušio.

Mladoženju je o nesreći obavestio sveštenik dok je još stajao pred oltarom. Mladić je doživeo šok.

Od 300 gostiju samo njih šest je znalo da Rozemari sprema iznenađenje vereniku, ali niko nije ni sanjao da će se dogoditi tragedija.

Put je trebao da traje samo 15 minuta. Helikopter se srušio u šumu u blizini puta, a unesrećenima nažalost nije bilo spasa.

(Miror)