PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(VIDEO) JEZIVI DETALJI KRVAVOG PIRA U NEMAČKOJ: Sejao smrt danima i ostavio zastrašujuću poruku!

Objavljeno: 10.03.2017 20:57Izvor: Kurir

Posle četiri dana uhapšen je Marsel Hese, koji je sa 58 uboda nožem ubio devetogodišnjeg sina svojih komšija u Herneu, a zatim još dve osobe procureli su jezivi detalji ovog zločina koji je šokirao čitavu Nemačku.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Hese se hvalio svojim zločinima na internetu, ne pokazujući ni trunku kajanja. Policija je tragala četiri dana za ovim psihopatom, ali nije uspela da ga uhapsi uprkos tragovima koje je ostavljao. U međuvremenu je ubio još dvoje ljudi. Na kraju se sam predao. Ovaj slučaj je kako kažu u policiji presedan u istoriji zločina u Nemačkoj.

Nemački mediji objavili su detalje njegovog krvavog pohoda i hronologiju zločina u kojem je ubijeno troje ljudi, a među njima i jedno dete.

Ponedjeljak, 6. mart
17:49 - Marsel Hese pisao je poznaniku na internetu preko WhatsAppa: Završio sam sve pripreme!

18:15 - Hese je zvoni na vrata komšija. Devetgodišnji Jaden je u kući sa svoja dva brata blizanca (22). Majka Žanet F. (41) i očuh su u kupovini. Marsel pita dečaka može li da mu pomogne da postavi merdevine.Dječak je pošao s Heseom u podrum njegove kuće. Tu ga je Hese ubio s 58 uboda nožem.

18:40 - Ubica se ponovno javio na poznanicima i poslao im fotografije s mesta zločina. Na jednom selfiju se smeši u kameru, prekriven krvlju.

18:56 - Prijatelju je poslao glasovnu poruku: Upravo sam ubio komšijino dete, ne osećam se loše. Ruka mi malo krvari.

Marsel Hese posle hapšenja (Foto printscreen youtube)Marsel Hese posle hapšenja (Foto printscreen youtube)

19:13 - Poznanik je objavio ovaj razgovor na internetu: Jedan moj prijatelj planirao je samoubistvo. Ali onda je ubio dete od komšija.

19:42 - Nepoznati korisnik na internetu pročitao je objavu i odmah pozvao policiju.

Oko 20 sati - Jadenova majka zvonila je na vrata komšija u potrazi za svojim sinom. Nazvala je Marslovu majku, koja joj je odmah rekla sigurno se nešto loše dogodilo. U kuću ulaze očuh Pascal R. (36) i jedan od Jadenove braće, i pronalaze leš u podrumu.Marcel je nestao bez traga, apolicija raspisuje poternicu.

 

 

Utorak, 7. mart
Tokom noći - Policija i državno tužilaštvo održavaju pres konferenciju i upozoravaju sve da ne pokušavaju da razgovaraju sa ubicom, ukoliko ga pronađu.

15:47 - Na internet forumu pojavljuje se fotografija koja prikazuje mogući leš. Korisnik je napisao: Porezao sam ruku dok sam se borio sa zveri od 120 kila. Pružila je više otpora od klinca. Izvukao sam iz nje podatke o banci, kompjuteru i telefonu, pa ne mogu da navodim imena.

Korisnici su mu postavljali pitanja o njegovom begu, na koja je odgovorio: 80 kilometara vozom u jedan sat ujutro, jednostavno sam se švercovao. Policija saopštava da se mesto drugog zločina nalaziti unutar 80 kilometara od prvog, ako je verovati Heseu, ali da je moguće da se radi i o lažnoj dojavi.

 

 

Sreda, 8. mart

Jutro - Ubica se ponovo javio na internetu i pretio da će napraviti krvoproliće na javnom mestu.

09:00 - Prolaznik tvrdi da je video Marsela pored škole u Veteru, 25 kilometara daleko od Hernea. Policija pretražuje školu, i upozorava učenike da ne izlaze iz učionica.Posle podne - Škole i vrtići u Herneu proglašavaju posebne bezbednosne mere.

Vrtićima su zabranili da puštaju decu da se igraju van zgrade.15:30 - Policija je završila pretres u školi u Weteru, ali nema traga Marselu.21:20 - Policija objavljuje da je ubica povredio ruku, i naredila bolnicama i ambulantama da obrate pažnju i prijave ako dođe po pomoć. Također obavljuju i fotografiju psa koji je sa Heseom.

 


Četvrtak, 9. ožujka
07:35 - Nakon što se pojavilo nekoliko tragova koji upućuju na to da je odbegli psihopata u gradu Zigenu, policija započinje intenzivnu istragu u području Vilnsdorfa i Elkersberga.Svedokinja javlja da je možda videla Hesea u bolnici. Policija pretražuje zgradu bolnice.

 

15:02 - Posle intenzivne potrage u gradu Zigenu, ali policija zaključuje da nema dokaza da se tu krije ubica.

Popodne - Pojavljuje se snimljena poruka, a policija pretpostavlja da je ostavio Hese. On je u poruciopisao svoje utiske posle ubistva devetgodišnjeg dečaka. Govori bez ikakvih emocija.

 

 

16:49 - Do ovog trenutka policija je primila 1416 dojava o Marselu. Ispostavlja se da izgleda nije ni napustio Herne. Policija sada pojačava patrole u gradu.

Oko 20 sati - Hese postavlja svoju poslednju objavu na internet: Sada znam da ljudi polako umiru kada ih  kolješ.

Kuća u kojoj je pronađen leš muškarca  (foto printscreen youtube)Kuća u kojoj je pronađen leš muškarca (foto printscreen youtube)

21:07 - Hese ulazi u grčku pečenjaru Tesaloniki gril u Herneu i svima u restoranu kaže: Molim vas zovite policiju, traže me. Stiže policija i hapsi Hesea.Istovremeno samo 150 metara od pečenjare diže se dim iz stana na prvom spratu zgrade u kom se navodno Hese krio.

On kaže dok ga privode, da su u stanu dva leša. Vatrogasci uleću u zgradu i pronalaze leš muškarca. radi se o Kristoferu W. (22), a za trećom žrtvom policija još traga. Policija nije želela da daje druge detalje.

(Bild)