PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Živi u Nemačkoj sa majkom, ali sad je konačno došla u Srbiju! Ovo je KEMIŠOVA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA! (FOTO)

Objavljeno: 21.08.2017 10:34Izvor: medio.rs

Estradni par okupio decu s njihovim porodicama u jednom restoranu kako bi Jeleni, njenom suprugu i ćerki poželeli dobrodošlicu iz Nemačke u Srbiju




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ćerka iz prvog braka Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Jelena, koja živi u Nemačkoj, doputovala je u Beograd. Ona se smestila kod oca i njegove žene Zorice Brunclik, s kojima je pre dva dana izašla na večeru u jedan prestonički restoran.

Pevačica i harmonikaš iskoristili su priliku da okupe celu porodicu. Paparaco Kurira uslikao ih je u jednom restoranu na Vračaru. Zorica i Kemiš su došli svojim automobilom, u kojem je bila i Miroljubova ćerka Jelena s bebom i mužem.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Nemamo često priliku da se okupimo u ovolikom broju. Sada je došla naša ćerka iz Nemačke, kažem „naša“, jer ja Jelenu gledam kao svoje dete. Tu je i unuka Sara, koju nismo dugo videli jer je bila kod bake u Makedoniji. Jedino nije došla naša ćerka Marija, ali ona stvarno ima puno posla. Tu je i naš kum koga sam krstila, sin pevača Save Radusinovića - rekla je pevačica i dodala da su u restoran otišli jer ih mrzi da kuvaju.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Kemiš je pre braka s Vesnom Zmijanac bio oženjen Jeleninom majkom Dragicom.

- Kemiš i Dragica su se upoznali 1979. u Frankfurtu. U braku su bili oko godinu dana . Njihova veza je pukla kad se Miroljub vratio u Srbiju da služi vojni rok - ispričao je izvor.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

(Espreso.rs/ Izvor: Kurir)