PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ZATO JURI STANIJU Kristijan dužan 14.000 evra?!

Objavljeno: 09.02.2016 22:59Izvor: Alo!

Kristijan Golubović je u panici jer njegov bivši prijatelj Slobodan Pavlović Muki traži da mu vrati dug od 14.000 evra, pa je kriminalac, navodno rešio, da te pare iznudi od Stanije Dobrojević.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Odmah po izlasku iz zatvora u decembru 2013. godine, Golubović je otišao kod Pavlovića i tražio mu pozajmicu od 14.000 evra, tvrdeći da je totalno švorc. Dogovor je bio da Kristijan vrati pare kad stane na noge, ali on je ubrzo zaboravio na taj dug, a starom prijatelju više se nije javljao na telefon.

Slobodan je, navodno, pozvao redakciju "Kurira" i obajsnio zbog čega je kriminalac sad u frci, pa mora da juri Staniju da mu da novac.

- Ja sam njemu pre tri godine dao na zajam 14.000 evra, uz obećanje da će mi to vratiti kad proda neke majice sa svojim likom. Nisam hteo da se ovo desi jer bi neki ljudi iz Beograda mogli da dođu ovde u Beč i naprave mi štetu na automobilima. Kristijan je spreman na to, može da skupi 20 klinaca koji će krenuti ovamo. Na fin način sam mu poručio da mi vrati pare, a mogao sam i ja to da završim na lošiji način po njega. Neću ja da zovem moje ljude da to završe s njim, ionako je bolestan - kaže Pavlović i dodaje:

 - Pristao sam da mi vrati pare u ratama, ali ni to nije mogao jer nema ništa! Ide po restoranuima i jede na konto stare slave. On je obična ja*ara i rođenu majku bi prodao. Mene ne zanima kako će Kristijan  da sakupi pare da mi vrati, neka mu daju njegovi fanovi, a ne da se hvata za Staniju i od nje traži novac!