PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Zajedno su od 19. godine, a kada čujete kako Mirka podržava Vujadina biće vam jasno zašto je fudbaler obožava (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.2017 14:23Izvor: Telegraf.rs

Srpska glumica jedna je od retkih žena koje svom muškarcu daju potpunu slobodu, što se vrlo jasno vidi u njenim izjavama




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Iako se još uvek nisu venčali, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić odlično funkcionišu. S obzirom na način života, kao i čestu razdvojenost, veliko je pitanje koji par bi uspeo da ostane zajedno, ali njima to ne predstavlja nikakav problem.

 

Kako nam je rekla Mirka, jačoj polovini se uopšte ne meša u posao, kao ni on njoj. Međutim, s obzirom na to da smo lepu glumicu sreli na mestu gde je igrala svoju predstavu "Pazi s kime spavaš", prvo smo krenuli sa pričom o poslu.

Printskrin: Telegraf

Zanimalo nas je kako stiže i da se bavi decom, i suprugom, i poslom.

- Ko radi ne boji se gladi. (smeh) Šalim se... (smeh) Naravno, važi ta izreka, nije je naš narod za džabe izmislio, ali Gardoš je mesto gde smo mi počeli sa našom predstavom "Pazi s kime spavaš" koja već ti godine opstaje, sala je uvek puna, puno aplauza, puno smeha... I onda, poželim da se svake godine odazovem pozivu, pogotovo što sam ja iz Zemuna. Održavamo tradiciju, a i porodične situacije su nam takve da mi ne možemo svi zajedno na more, kad idu da idemo na more kad svi ljudi idu na more, nego moramo ili krajem maja meseca, ili sve ostavimo za decembar mesec, kad dođe ta zimska pauza - rekla nam je Mirka na početku razgovora.

Na pitanje da li u moru obaveza ima vremena samo za sebe, Mirka je imala spreman odgovor:

- Čovek ako hoće da nađe vremena za sebe, on ga nađe. Meni svo troje sada idu u vrtić, tako da mi je mnogo lakše, više nema nijednog deteta kod kuće i onda imate bar tih pet, šest sati za sebe. Ima dana koji su bukirani za posao, za slikanje, za intervju, a onda dođe neki dan kad kažem da ću da uradim za sebe nešto što volim.

Foto: Instagram/savicvujadin

Zanimalo nas je i da li se plaši sledeće zemlje u koju bi Vujadin mogao da se preseli zbog fudbala, a zbog Mirkinog odgovora shvatili smo u čemu je tajna njihovog savršenog odnosa.

- Ja ne razmišljam na taj način, zato što mi od 19. godine naše, od kada smo zajedno, mi smo se dogovorili da se jedno drugom ne mešamo u posao. Da budemo podrška, ako treba savet da pitamo, ali ne mogu ja toliko dobro da se razumem u fudbal, kao ni on u glumu, tako da ako želimo nešto da podelimo tu smo jedno za drugo. Meni je svejedno gde on igra, da l to bio drugi kontinent ili Beograd, bitno je da je on zadovoljan. Ja sam u Srbiji zbog posla, pogotovo što su nam deca u vrtiću, sledeće godine sin polazi u školu... Tada dolaze bitne odluke, gde će sin u školu, da li ćemo ga upisati tamo gde Vujadin bude igrao, ili u Srbiji - iskreno nam je rekla Mirka.