PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

VESNA ZMIJANAC PROGOVORILA O ALKOHOLU! VIDEO

Objavljeno: 23.06.2017 12:38Izvor: Puls

Od kada je postala baka male Ree, pevačica Vesna Zmijanac retko se pojavljuje na gradskim događajima, a svaki trenutak provodi sa svojom mezimicom. Njenoj sreći nema kraja kada je s njom Nikolijina ćerka, a reči pune ljubavi upućene unuci nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Njen san se ispunio kada je Nikolija krajem septembra postala mama. Vesna se tada posvetila unuci, i kako naglašava, baka svojoj naslednici sve dozvoljava.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Uloga bake vam je promenila?

- Jeste. Kako me nije promenila. To je moja najveća radost već punih osam i po meseci.

Da li vam Nikolija i Relja nekada brane da toliko vremena porvodite sa unukom. Plaše li se da ćete je razmaziti?

- Ne. To je bilo malo na početku, prvih mesec, dva kada je bila samo s njima. Sada je mnogo velika i nemirna i jedva čeka da dođe kod bake, jer kod bake može da pravi vašar. Poslednji put kada je bila kod mene dobila je šminku i napravila je darmar po kući. To kod mene može.

Da li joj oni nešto brane?

- Niko joj ništa ne brani. Njima ništa ne pada na pamet što meni pada da joj dam, da maže karminom po kuhinji. Ja je stavim pored mene dok kuvam i onda ona kuva sa mnom, ali sa karminom. Zna da kaže jednu reč - baba. To je prva reč koju je naučila.

Da li imate udvarača?

RAS / RAS SRBIJA

- Pa nemam, odnosno verovatno imam, ali ja ih ne registrujem. Nisu mi sada u planu.

Najbolje je kada ste sami?

- Ja nikada nisam sama. Uvek u nekoj gunguli.

Ali sami u smislu da nemate partnera? Da li je to u vašem slučaju najbolje?

- Pa ne znam da li je to najbolje, ali sada je tako.

Da li imate ponuda?

- Ima, ali ja ne obraćam pažnju. To mi nije primarno u ovom trenutku.

Jedni ste od retkih koji ste priznali da ste išli na fejslifting. Reklo bi se da se vaše koleginice stide da priznaju?

- Ne stide se toga. Naravno da kažu, samo što one nisu duhovite na svoj račun kao što sam ja. To je danas normalna stvar.

Da li biste ponovo uradili fejslifting?

RAS / RAS SRBIJA

- Pa ne. Nema razloga. To je isto kao kad popravljate zube. Ili idete sa kvarnim zubima ili idete sa zdravim belim zubima. Tako vam je i sa licem danas. Ali ko sebi može to da pirušti, onda neka uradi, to nije nikakav bauk.

Da li ste se nekada uplašili za svoj život?

- Ne. Što se zdravlja tiče, imam visoku svest o tome odakle bolest dolazi. Ja osetim kada preterujem u nečemu. Volim da kuvam, jedem i to sve zajedno zna da bude loše. Ali isto tako znam da stanem. Ne mogu da se pohvalim u poslednje vreme da sam uporna u tome, ali mislim da je za sve ove godine u mom životu bilo svega. Bila sam mršava, zgodna i lepa. Sada mogu da se opustim.

Pisalo se da ste preterivali i s alkoholom. Da li je bilo istine u tim napisima?

- Nisam nikada preterivala. Ja i dan-danas kada sednem negde volim sa društvom ili dok pevam, a ako sam raspoložena, da popijem nešto. Ako nisam raspoložena, onda neću. Ako imam vezana dva dana da negde nastupam, onda moram da budem dobra. Ako imam jedan dan i dobro društvo, zašto da ne popijem?