PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

STEFAN SLAVI DRUGI ROĐENDAN Novak: Jedva sam dočekao ovaj dan!

Objavljeno: 21.10.2016 10:56Izvor: Blic

Đokovići slave drugi rođendan svog naslednika, a Novakovi roditelji Srđan i Dijana, braća Marko i Đorđe, Jelenini roditelji Vera i Miomir i sestra Marija dan ranije stigli su u Monte Karlo.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

- Biće to jedna intimna proslava u krugu najbližih - rekao je za „Blic“ izvor blizak Novaku i Jeleni.

- Stefan je još mali i ne ide u vrtić pa nema mnogo drugara. On će na svoj najsrećniji dan biti okružen ljubavlju svojih roditelja, baka i deka, stričeva, tetke - dodaje izvor.

Đokovići ne žele da prave senzaciju od njegovog rođendana jer je to dan za porodicu. Stefan je dečak koji je non-stop okružen pažnjom najbližih, koji se trude da mališana nauče pravim životnim vrednostima: da izraste u dobrog čoveka koji će biti zdrav, voljen i srećan.

- Neće biti nekog centralnog događaja koji će obeležiti taj dan. Oni će biti kod kuće, a na ručak će otići u „Ekvitu“, restoran koji su tokom godine otvorili u Monte Karlu. Neće ići u igraonicu, neće biti ničega senzacionalnog, sve će biti podređeno Stefanu - kaže izvor „Blica“.

Poznato je da se cela porodica Đoković zdravo hrani pa će sigurno uživati u specijalitetima šefova kuhinje u „Ekviti“. Jelena će sinu napraviti tortu bez šećera, samo će koristiti zdrave sastojke poput voća, oraha, kakaoa, rogača, kokosa... Baš kao što je i za njegov prvi rođendan.

Novak je stigao pre nekoliko dana iz Šangaja u Monte Karlo i sve vreme učestvuje u pripremama za Stefanov dan.

- Stefanov rođendan je trenutno nešto što željno iščekujem. Fokusiran sam na taj događaj sto odsto. Imam mnogo stvari koje moram da obavim van terena - rekao je najbolji teniser sveta pred povratak iz Azije u Evropu.

Iza Novaka je još jedna neverovatna godina, ali najbolji teniser sveta uvek u prvi plan stavlja porodicu i činjenicu da su mu supruga i sin doneli neophodnu sigurnost.

- Toliko pređenih meridijana, ali na kraju dana moje omiljeno mesto je topli dom pored Jelene, našeg divnog dečaka i naših ljubimaca - stalno ističe Novak.

Porodica je, naravno, uvek u prvom planu.

Čestitke sa svih strana

Novakovi drugovi iz reprezentacije Srbije čestitali su Stefanu rođendan i poželeli mu da bude zdrav i srećan dečak, pa i da nadmaši tatu jednoga dana, zašto da ne?

Inače, naš nacionalni tim stalno ima razloga za slavlje jer su svi momci, osim Viktora Troickog, postali očevi. Zimonjić ima blizance Leona i Lunu. Tipsarević ćerku Emili, Bozoljac ćerke Lolu i Niku, selektor Obradović sina Aljošu i ćerku Luciju... Nadaju se da će selekcija imati još novih članova u 2017. godini.