PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

SKANDAL NA DEDINJU! Dečko došao na seks kod Zorannah, pa ga privela policija! Saslušana i modna blogerka

Objavljeno: 25.07.2017 08:57Izvor: Kurir

Zorani Jovanović i njenom dečku u nedelju ujutru je na vrata pozvonio izvesni mladić, sa tvrdnjom da ga je blogerka lično pozvala u stan




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

 

 

Srpska modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, i njen dečko, fudbaler Danijel Milićević, u nedelju ujutru su imali neočekivanu posetu i preživeli pravu dramu.

Foto: Instagram/zorannah

Naime, izvesni momak pokušao je nasilno da uđe u Zoranin stan na Dedinju, zbog čega je intervenisala i policija. Radi se o tome da se neko lažno predstavljao na Fejsbuku u Zoranino ime, kako tvrdi blogerka.

Foto: Telegraf

- Mladić je u šest ujutru došao ispred zgrade na Dedinju. Pošto ona i Danijel nisu nikoga očekivali, najpre nisu hteli da odgovore na zvono, ali on je bio uporan. Momak je tražio Zoranu, rekao je da ga je ona pozvala u stan i dala mu adresu. Danijel je nekoliko puta rekao mladiću da se udalji od zgrade i da ih više ne uznemirava, ali on nije odustajao, pa je fudbaler pozvao policiju, koja je brzo došla. Međutim, nezvani gost je počeo da pruža otpor, pa su morali da pozovu pojačanje i sproveli ga u stanicu - ispričao je izvor blizak paru.

Foto: Instagram/zorannah

Zorannah je nakon ovoga takođe morala otići u policiju kako bi dala izjavu. Dok je mladić tvrdio da ga je blogerka zvala u stan i da se duže vreme dopisuje sa njom na Fejsbuku pod imenom Anna Jovanović, Zorana je negirala sve tvrdeći da momka ne poznaje i da se neko na društvenim mrežama lažno predstavlja kao ona.

Printskrin: Telegraf

Momak je ubrzo pušten iz pritvora uz krivičnu prijavu za opiranje prilikom hapšenja, dok je za uznemiravanje blogerke prošao nekažnjeno.

Profil pod imenom Anna Jovanović obrisan je istog dana, a navodno je postojao punih sedam godina pod navedenim imenom i slikom Zorane Jovanović, pa su mnogi verovali da se upravo sa njom i dopisuju.

Foto: Instagram/zorannah

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)