PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Sećate se Stanka koji je vodio Siti? On danas OVAKO izgleda!

Objavljeno: 26.02.2017 17:17Izvor: Blic

Asocijacija na devedesete na našim malim ekranima svakako je emisija "Siti". Kratka forma zabavnog karaktera imala je veliku gledanost, a među njenim voditeljima se, između ostalih, našao i Stanko Skrugor koji se uopšte ne menja.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

 

Slavko je uz Boška Jakovljevića, Aleksandru Jeftanović, Mariju Maćić (danas Mariju Tarlać), Radu Radenović i Biljanu Obradović čino prvu voditeljsku ekipu popularne emisije.

Prošle su godine od prvog emitovanja "Sitija". Stanko danas ima 46 godina, živi u Norveškoj i potpuno je promenio svoja života interesovanja.

Bavi se istraživačkim radom na Univerzitetu u Norveškoj na kojem je nakon završetka Pete beogradske gimnazije i diplomirao.

Stanko kako vidimo na njegovom Instgaram profilu dosta putuje, a nedavno je na ovoj društvenoj mreži ponudio alternativu popularnom selfiju-blurovanu sliku.

Slavka, kojeg su devojke obožavale, tako je lako prepoznati. A on povremeno boravi i u našoj zemlji, pre tri godine je bio gost jedne televizijske emisije, sa Anom Stanić i nekadašnjim kolegom Boškom Jakovljevićem, koji se danas veoma uspešno bavi modnim dizajnom.