PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ROMANTIČNO IZNENAĐENJE! Evo šta je Nataša Bekvalac dobila od Ljube za rođendan! (FOTO)

Objavljeno: 26.09.2016 22:42Izvor: medio.rs

Pevačica ovo nije očekivala.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Pevačica Nataša Bekvalac juče je proslavila rođendan na venčanju svog kumaAlena, a dva dana pre toga sa suprugom Ljubom Jovanovićem išla je na rođendansko putovanje u Austriju.

Nataša je juče napunila 36 godina, iako bi retko ko rekao da ima toliko s obzirom na njen izgled.

U Beču su njih dvoje proveli romantični vikend, a ona je bila više nego oduševljena svime što je on smislio.

Ipak, pohvalila se samo retkim trenucima, kao što je dezert posle večere na koju ju je odveo.

U Beograd su se vratili u nedelju ujutru zbog svadbe Natašinog kuma, kompozitoraAlena Stajića, koji je venčao nju i Ljubu.

– Ljuba ima previše obaveza, te gotovo uvek kasno dolazi s posla kući. S druge strane, Nataša nekoliko puta nedeljno ima zakazane nastupe, pa se tako često mimoiđu i retko imaju priliku da budu non-stop zajedno. Kako bi je iznenadio, Ljuba je uzeo dva slobodna dana i isplanirao romantični vikend u Beču pred Natašin rođendan – otkriva izvor blizak pevačici.

Pevačica nije želela da govori o rođendanskim poklonima, ali je otkrila da je srećna što su pored nje na rođendanu bili dragi ljudi.

– Odrasla sam u velikoj porodici i uvek je bilo puno ljudi u kući za moj rođendan. Ipak, kako sam starija, više volim da rođendan proslavljam u krugu mojih najmilijih. Nemam velike želje osim da budem zdrava i da uživam pored svoje ćerke Hane i supruga – rekla je Nataša za “Blic”.

PINK.RS